Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri SENZAȚIONALE din PUȘCĂRIE. Transformarea INCREDIBILĂ a studentei criminale de la medicină
Dezvăluiri SENZAȚIONALE din PUȘCĂRIE. Transformarea INCREDIBILĂ a studentei criminale de la medicină

Dezvăluiri SENZAȚIONALE din PUȘCĂRIE. Transformarea INCREDIBILĂ a studentei criminale de la medicină

Carmen Bejan, studenta din Timişoara care îngrozea o ţară întreagă cu faptele sale extrem de sângeroase şi care a fost condamnată la 20 de ani în spatele gratiilor, a împlinit 28 de ani, iar viața ei s-a schimbat radical.

Carmen s-a căsătorit în timp ce se afla după gratii cu un bărbat pe nume Claudiu. Ce doi se iubesc foarte mult și încearcă să cât pot de mult să se comporte ca un cuplu normal, chiar și în această situație imposibilă. 

”A fost aleasă reprezentanta deţinutelor, a ştiut să se impună şi să fie respectată. Orice problemă are cineva i-o spune ei şi Carmen o transmite mai departe gardienilor. Ea nu are prietene acolo, doar colege”, ne-a declarat Claudiu Şatran. Tot el susţine că soţia lui a făcut multe schimbări importante în viaţa ei.

“A devenit mult mai religioasă şi mă pune să-i aduc multe cărţi în engleză. Ce nu pot eu să-i aduc este mâncare. Carmen s-a făcut vegetariană, iar eu nu mă pricep să-i pregătesc. Părinţii ei se ocupă de asta şi-i pregătesc odată pe lună un pachet mare cu mâncare vegetariană”, explică Claudiu. Bărbatul s-a angajat ca şofer de tir şi face curse prin toată Europa. Mărturiseşte că i-a rămas credincios soţiei sale şi o vizitează de cel puţin două ori pe lună la penitenciar. ”Eu descarc (n.r. tirul) acum în Belgia. Fiecare zi mă găseşte în alt oraş, poate altă ţară. Muncesc cât pot de mult ca să strâng bani, să ne fie bine, s-o ajut şi pe Carmen. Îi trimit des bani, are nevoie de ajutorul meu. O ajut moral, dar şi financiar. O iubesc mult. A rămas la fel de frumoasă”, a mărturisit Claudit pentru Click.ro. 

În vara anului 2009, o crimă oribilă a şocată întreagă opinie publică. Cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţă unui cămin studenţesc din Timişoara.Victima a fost identificată că fiind Trifu Schroth, un bărbat de etnie rromă. 
El a fost ucis în căminul de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara. Se pare că totul ar fi pornit de la o partida de amor neplătită de victima. 

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi pe 2 august 2009.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: