Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIREA ŞOCANTĂ a unui PREOT. POLITICIENII FAC AFACERI pe MORMINTELE SFINŢILOR din ÎNCHISORI!”
DEZVĂLUIREA ŞOCANTĂ a unui PREOT. POLITICIENII FAC AFACERI pe MORMINTELE SFINŢILOR din ÎNCHISORI!”

DEZVĂLUIREA ŞOCANTĂ a unui PREOT. POLITICIENII FAC AFACERI pe MORMINTELE SFINŢILOR din ÎNCHISORI!”

Preotul Coman Alexandru (unul dintre autorii portalului „În linie dreaptă”) dezvăluie (pe Facebook) că, în timp ce senatorul PSD Şerban Nicolae dă curs celui mai grotesc stalinism, batjocorind memoria luptătorilor anticomunişti, o altă „subsepecie” politică nu se sfieşte să mimeze interesul pentru această problematică, doar pentru a sifona banii publici.

Concluzia preotului Coman Alexandru este şocantă şi usturătoare: „Se fac parale bune din cultul eroilor (…) Chiar şi pe mormintele sfinţilor din închisori”.  

Stalinismul lui Şerban Nicolae

Declaraţia lui Şerban Nicolae e lămuritoare: oamenii ăştia gândesc şi, în consecinţă, ar putea acţiona la fel ca cei care conduceau tara în anii stăpânirii comuniste… Că am luat toţi foc, e normal, dar haideţi să ne gândim un pic – ştiam toţi că oamenii ăştia nu prea au ruşine, că nu dau două parale pe sfinţii şi eroii noştri, că urăsc libertatea adusa de civilizaţia occidentală, că au mereu în minte modelul politic stalinist, că ar fi gata să ne ia pe toţi la rând, dacă li s-ar da ocazia, să ne reeduce, să ne mai rărească, în fine…

Bani storşi din moartea eroilor anticomunişti

Dar să nu uităm, totuşi, că mai avem o subspecie, din acceaşi familie de gândire politică, care ia bani, da, ca să ţină vie memoria luptei anti-comuniste, a sfinţilor şi eroilor noştri. Se fac parale bune din cultul eroilor şi ştim toţi cine sunt ăia care au primii acces la banii publici. Banii ăştia nu sunt puţini, dar vin în sume cât să poată trece pe sub radar. Sinecuri discrete. La vremuri noi, tot ei! Chiar şi pe mormintele Sfinţilor din închisori”, avertizează preotul Alexandru Coman.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: