Evenimentul ZileiPoliticaDezvăluire de senzație. Cu cine va vota Băsescu în turul doi al prezidențialelor

Dezvăluire de senzație. Cu cine va vota Băsescu în turul doi al prezidențialelor

Dezvăluire de senzație. Cu cine va vota Băsescu în turul doi al prezidențialelor
Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat, marți, într-o emisiune televizată ca va vota în turul doi al prezidențialelor cu Klaus iohannis.

El susține că este necesară o confruntare televizată între cei doi combatanți, pentru ca actualul președinte să nu pară că este fricos

„E nevoie sa faci una, două întâlniri în turul II. Trebuia făcută măcar una și in turul întâi. Ca politician, Iohannis e deasupra doamnei Dancila. Dacă eram în locul lui făceam 10 dezbateri.

Explicatia oficiala nu ține. Cu poporul te întâlnești mai bine cu televizorul. Că te întalnești cu electoratul, te poți întalni cu 500, 1000 de oameni. Prin televiziune ajungi la milioane.

Este o tehnica de prezervare a diferenței, la Iohannis, care s-ar putea să genereze o reținere de mers la vot. Oricine își dorește un președinte curajos. Multi votanți nu vor merge la vot. Vroiam să îl văd pe președinte mergând la o dezbatere. Mesajul meu este sa meargă la o dezbatere.

Presedintele Iohannis are votul meu, dar nuu este cea mai buna soluție sa nu mergă la întâlnire.

Problema PSD din primul tur a fost că nu s-au mobilizat primarii. Dar ei se pot activa  acum și nu e joacă”, a conchis Traian Băsescu la B1TV.

 


Accesează: