Evenimentul Zilei > Monden > Detalii picante din viața Alexandrei Stan: „Nu îmi place să…”
Detalii picante din viața Alexandrei Stan: „Nu îmi place să…”

Detalii picante din viața Alexandrei Stan: „Nu îmi place să…”

Alexandra Stan aruncă în aer scena showbizului din România. Celebra cântăreață le-a dezvăluit fanilor câteva picanterii din intimitatea ei.

Alexandra Stan, celebra cântăreață, a vorbit despre ceea ce o ajută pe ea să aibă o viață împlinită, atât pe partea personală, cât și pe partea de carieră. Aceasta a declarat că pentru a putea duce la capăt anumite „probleme”, este foarte important să se simtă liberă, astfel încât să poată lua decizia corectă, nefiind influențată de altcineva, scrie Cancan.

„Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic.

Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a spus vedeta în cadrul emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Cântăreața a încheiat declarația cu un sfat pentru cei ce se află într-o relație, sugerându-le să le ofere partenerilor libertatea de care au nevoie, dar mai ales, să le ofere intimitate. Aceasta i-a sfătuit să găsească un echilibru atât în viața personală cât și în cea de cuplu, pentru că altfel pot apărea probleme grave pe parcursul timpului.