Top destinații de vacanță pentru 2024. Principalele tendinţe de călătorie

Top destinații de vacanță pentru 2024. Principalele tendinţe de călătorie Concediul de odihnă este un drept bine stabilit în Codul Muncii. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Expedia Group a prezentat opt tendințe de călătorie pentru anul următor. În baza lor a fost realizat topul destinații de vacanță pentru 2024.

Destinaţii de vacanţă pentru 2024. Pe listă sunt locuri în care s-au filmat diverse producții, ca Thailanda, Paris, Malta. România este în topul preferințelor datorită producției „Wednesday”. În tendințe mai sunt și locurile unde poți să faci fotografii instagramabile.

Cum a fost realizat topul destinaţii de vacanţă pentru 2024

Site-ul Expedia a publicat lista trendurilor de vacanță. În baza lor s-au făcut pronosticuri unde se va merge cel mai mult în 2024.

Expedia Group a publicat Unpack ’24, o privire cuprinzătoare asupra a ceea ce motivează călătorii și unde vor merge anul viitor. Pe baza datelor de neegalat ale companiei privind călătoriile de la prima parte, plus un sondaj global al consumatorilor cu 20.000 de călători, Unpack ’24 include opt noi tendințe de călătorie pentru 2024. De la destinații de top până la ceea ce urmează în domeniul tehnologiei de călătorie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lista trendurilor de vacanță în 2024

În 2024, lista sună cam așa:

1. Să trăiești ca-n filme, adică să vizitezi locurile în care s-au filmat producțiile TV sau cinematografice care ți-au plăcut. 2. Călătoriile pentru concertele artiștilor preferați. 3. Locuri unde poţi face fotografii instagramabile. Localități unde vacanța e la un buget accesibil. Dar în fotografii, imaginile arată ca și cum ești în orașe foarte scumpe. 4. Locuri de vacanță unde nu se consumă alcool, nu neapărat locuri de detox, dar cam asta e una dintre tendințe. 5. Locurile care transmit anumite vibrații. 6. Distracțiile în aer liber lângă locul de cazare.

destinatii de vacanţă

Sursa foto: arhiva EVZ

Cele mai căutate destinații de vacanţă în 2024

Topul celor mai căutate destinații de vacanţă în 2024 arată aşa:

Taipei – Seoul; Pattaya – Bangkok; Paros – Santorini; Curaçao – St. Martin; Perth – Sydney; Liverpool – London; Palermo – Lisbon; Quebec City -Geneva; Sapporo – Zermatt; Memphis – Nashville.

Vacanţele în Turcia, Grecia şi în destinaţii de vacanţă  noi spre, Algarve, Gran Canaria şi Tunisia au fost cele mai cumpărate în perioada târgului de turism online, offline şi campaniei Black Friday încheiată luni seara, potrivit unui comunicat al Paralela 45.