În ultimile zile, un clip apărut pe site-urile de sport din SUA, îl arată pe West, dezbrăcat pe stradă, după ce ar fi fost implicat într-o bătaie. Fostul jucător pare afectat de problemele pe care le are, nerealizând ce i se întâmplă.

Fostul baschetbalist Delonte West, în vârstă de doar 36 de ani, are probleme grave de ordin psihic, el suferind de tulburare bipolară. În doar câțiva ani, fostul milionar a pierdut tot ce are, iar acum trăiește pe străzi.

”Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul său coleg. Imaginile cu fostul star NBA sunt dramatice, jucătorul fiind atât de schimbat, încât foștii săi prieteni l-au recunoscut doar după tatuaje.

Conform digi24.ro, Delonte West a evoluat pentru Boston Celtics, Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers şi Dallas Mavericks. A prins şi două contracte în China, la Fujian Xunxing şi Shanghai Sharks. În peste 10 ani de carieră, a adunat peste 16 milioane de dolari. În urmă cu câţiva ani a fost depistat cu tulburare bipolară, care apare, potrivit specialiştilor, dintr-o formă de depresie şi momente de stres pe perioadă mai lungă de timp. La acea vreme, însă, el nu s-a ferit şi a făcut totul public.