Evenimentul Zilei > Sport > Destin tragic! Fost star NBA, ajuns acum om al străzii
Destin tragic! Fost star NBA, ajuns acum om al străzii

Destin tragic! Fost star NBA, ajuns acum om al străzii

Fostul star NBA, jucător la Boston Celtics sau Dallas Maverick, Delonte West a ajuns un om al străzii, după ce a pierdut mai mult de 16 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din baschet.

În ultimile zile, un clip apărut pe site-urile de sport din SUA, îl arată pe West, dezbrăcat pe stradă, după ce ar fi fost implicat într-o bătaie. Fostul jucător pare afectat de problemele pe care le are, nerealizând ce i se întâmplă.

Fostul baschetbalist Delonte West, în vârstă de doar 36 de ani, are probleme grave de ordin psihic, el suferind de tulburare bipolară. În doar câțiva ani, fostul milionar a pierdut tot ce are, iar acum trăiește pe străzi.

”Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul său coleg. Imaginile cu fostul star NBA sunt dramatice, jucătorul fiind atât de schimbat, încât foștii săi prieteni l-au recunoscut doar după tatuaje.

Conform digi24.ro, Delonte West a evoluat pentru Boston Celtics, Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers şi Dallas Mavericks. A prins şi două contracte în China, la Fujian Xunxing şi Shanghai Sharks. În peste 10 ani de carieră, a adunat peste 16 milioane de dolari. În urmă cu câţiva ani a fost depistat cu tulburare bipolară, care apare, potrivit specialiştilor, dintr-o formă de depresie şi momente de stres pe perioadă mai lungă de timp. La acea vreme, însă, el nu s-a ferit şi a făcut totul public.