Daniel Buzdugan, despre o deontologie proprie a farselor: „Alegeam relații fără copii”

Daniel Buzdugan, despre o deontologie proprie a farselor: „Alegeam relații fără copii”

În mass media românească, Daniel Buzdugan s-a făcut remarcat ca omul farselor și al aroganțelor.

Daniel Buzdugan, despre o deontologie proprie a farselor: „Alegeam relații fără copii, că oricum oamenii ăia se despărțeau”.

Daniel Buzdugan este recunoscut drept „Regele” de necontestat al farselor și cel care a definit „aroganțele”.  În ciuda zvâcului din spatele microfonului, însă, omul Buzdugan este unul mai degrabă simplu și aparent timid.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vedeta a explicat în emisiunea „Dosare de presă”, la EvZ TV, că timiditatea din viața de zi cu zi este o trăsătură comună a majorității actorilor.

„În spatele unui telefon toți suntem zmei. Actorii sunt, în viața de zi cu zi, timizi, inhibați. Uneori nu știu ce să facă cu mâinile. Dacă pe scenă știi să-și folosești brațele, corpul, în viața de zi cu zi... Și de multe ori, oamenii sunt dezamăgiți.

Chiar și eu... Mă întâlnesc cu oameni pe stradă, care-mi spun... „Băi, dar la radio ești așa de vulcanic și de temperamental...”. Dar nu pot să fiu zurliu nonstop. Că ar fi patologic, ar trebui să mă internez undeva la spital”, a declarat Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan: „M-au sunat de la Poliție

Nu de puține ori, Daniel Buzdugan ar fi putut să le facă cu adevărat rău persoanelor care luau parte la aceste farse nevinovate. Oamenii, sinceri din fire, spuneau uneori mai mult decât ar fi trebuit. Cu toate acestea, Daniel Buzdugan nu și-a propus să bage lumea la pușcărie. Scopul său era să facă emisiuni amuzante.

„Acum ceva ani am avut o farsă foarte amuzantă cu fată care dădea școala de șoferi. Și a dat ceva șpagă pe acolo. Și eu, de obicei, tăiam toate informațiile, ca să nu se ajungă... Și m-au sunat de la Poliție, „Domnule, știți, ne-am autosesizat și vrem să vedem datele...”. Zic, „Domnule, nu mai știu...”. Scopul emisiunii nu era să bag lumea la pușcărie. I-am zis, „Domnule, a fost făcută farsa acum vreo doi ani și nu mai știm...”, a dezvăluit vedeta de radio și televiziune.

Despre o deontologie proprie a farselor: „Alegeam relații fără copii

Și, pentru că primea din ce mai multe date despre cupluri și relații în care partenerii se trădau, Daniel Buzdugan a hotărât să își formeze o deontologie proprie. Acesta s-a hotărât să nu prezinte farse despre cupluri care aveau copii. „Să nu-i despart eu”, a mărturisit vedeta.

„De obicei făceam farsele acelea în care unii îi trădau pe alții, pe prieteni, pe iubiți... Și, în general, având sute și sute de e-mail-uri cu tot felul de informații despre lucruri de genul acesta, alegeam relații fără copii. Adică, să nu-i despart eu! Că oricum ăia se despărțeau când auzeau la radio că râdea toată lumea de ei. Și alegeam situații în care unii..., că, Slavă Domnului!, aveam material gârlă”, a mai spus vedeta.