Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. Este știrea care a făcut senzație în ultimele ore, după ce vedeta televiziuni Antena 1 a anunțat în cadrul unei postări pe rețelele de socializare că s-a despărțit de partenera sa.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a scris coprezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan ș Dani” Răzvan Simion.

Însă, din câte se pare, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Asta este de presupus, pentru că Răzvan Simion a șters anunțul care a făcut mare senzație în lumea mondenă. Ar putea fi vorba despre o discuție între cei doi, care ar fi dus la o împăcare.

După anunțul inițial, toată lumea a fost interesată să vadă o reacție a Dianei, fosta soție a lui Răzvan. Ea a postat o imagine cu mai multe cărți, titlul uneia dintre ele fiind Sfârșitul e mereu aproape… Momente apocaliptice de la colapsul Epocii Bronzului până la amenințarea nucelară”. Mesajul putea fi interpretabil și se putea înțelege că fosta doamnă Simion a făcut o referire tacită la relația destrămată a omului de televiziune.

Cei doi au divorțat în anul 2015 și la scurt timp după această ruptură, Răzvan Simion a început să se afișeze la brațul Lidiei Buble.

„Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, afirma Răzvan, anul trecut, la emisiunea „Xtra Night Show” prezentată de Dan Capatos.