Tânăra, care acum se află în stare vegetativă, va primi 1,5 milioane de euro de la compania de asigurări a bărbatului beat care a lovit-o. Sentinţa dată de Tribunalul Ilfov nu este însă definitivă.

Șoferul a fost eliberat din închisoare anul acesta,  după ce a ispăşit un an şi jumătate de pedeapsă pentru moartea copilului nenăscut al soţilor Ganea căci Iulia era însărcinată la momentul accidentului. 

Cea mai mare despăgubire în urma unui accident rutier a fost până acum de un milion de euro, primită de o femeie care şi-a pierdut o mână, scrie Digi24. 

Tragedia s-a întâmplat în 2015, pe o trecere de pietoni din localitatea brașoveană Cristian. În urma impactului, Iulia Ganea a intrat în comă, iar băieţelul pe care îl purta în burtă a murit.

În acest moment, femeia nu mai este în comă, dar starea ei rămâne la fel de gravă. Nu comunică şi nimeni nu ştie dacă aude sau înţelege ce i se spune. Iulia a suferit, la un spital din Bucureşti, o operaţie pe creier, apoi alta, în Sibiu, la începutul anului 2016, arată ştirile Kanal D. De la mijlocul lui aprilie, familia Iuliei a hotărât să o transfere cu ajutorul banilor strânşi din diverse campanii umanitare, într-o clinică din Israel, anunță site-ul Știrile Kanal D.