Evenimentul ZileiActualitateDeşertul din Sultanatul Oman, sub ape! Video cu imagini şocante în articol

Deşertul din Sultanatul Oman, sub ape! Video cu imagini şocante în articol

Deşertul din Sultanatul Oman, sub ape! Video cu imagini şocante în articol
Este a treia zi de când zona este inundată, a spus poliția regală Oman. Autoritățile meteorologice prognozează că vor mai fi precipitații în țară după ce mai multe părți din Oman au avut parte de ploi abundente, potrivit ziarului Oman Observer.

Deşertul din  Sultanatul Oman a a fost inundat. A plouat atât de mult, încât apa a năvălit peste tot, chiar și în zonele cele mai secetoase.

Ploile vor înceta, probabil astăzi, cu șanse de ploi mai ușoare și poate chiar tunete în unele zone din Sultanat.  Autoritățile au avertizat în repetate rânduri vizibilitatea slabă din cauza vremii nefavorabile și au cerut cetăţenilor să evite zonele predispuse la inundații.  "Până mâine ne așteptăm ca norii să se risipească, astfel că nu există nici o șansă de ploi miercuri", a adăugat oficialul.

Această ţară arabă este printre cele mai uscate teritorii de pe pământ. Deşertul din piatră şi nisip ocupă un areal imens. Ploile sunt neobișnuite în acestă zonă, iar oamenii nu știau ce să facă, să se bucure sau să se teamă de inundaţii.

  

 


Accesează: