Evenimentul Zilei > Politica > Descoperiri bizare în CANALIZAREA Timișoarei
Descoperiri bizare în CANALIZAREA Timișoarei

Descoperiri bizare în CANALIZAREA Timișoarei

Nu trece zi fără ca în canalizarea orașului de pe Bega să nu fie descoperite cele mai neobișnuite obiecte. Angajații societății de apă și canal spun că nu există staţie de pompare automată din judeţul Timiş în care să nu aibă astfel de probleme.

Zilele trecute, o echipă Aquatim a intervenit pentru repunerea în funcţiune a unei staţii de pompare din Ghiroda. Pe lângă mai multe obiecte care nu trebuiau aruncate la toaletă, aici s-au deversat și alte deșeuri. De obicei problemele apar din cauza ”dopurilor” care apar pe rețea. 
"Ciorapii sunt cel mai des întâlniţi, dar timişenii își mai aruncă în toalete şi chiloţii sau pisici moarte. Consecinţele: se înfundă pompele, iar apa riscă să ajungă în casele lor", a declarat pentru Renașterea.ro, inginerul Corin Soporean, din cadrul Aquatim.


Potrivit reprezentanților societății de apă și canal în Timişoara, cele mai mari probleme sunt întâlnite la staţiile de pompare din zonele Freidorf, Câmpului, Torac, Buziaşului. Și din acest motiv, în statisticile de mediu, Timişoara este al doilea cel mai poluat oraş din ţară, după Bucureşti.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: