Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire DE SENZAŢIE: Imagini stranii de pe puntea și din camerele epavei CU COMORI |VIDEO
Descoperire DE SENZAŢIE: Imagini stranii de pe puntea și din camerele epavei CU COMORI |VIDEO

Descoperire DE SENZAŢIE: Imagini stranii de pe puntea și din camerele epavei CU COMORI |VIDEO

O epavă fantomatică, ce arată mai ceva decât „nava” din Piraţii din Caraibe a fost descoperită.

Potrivit specialiştilor, imaginile stranii arată că pe punte și în interiorul camerelor, totul este perfect conservat. Cu tot cu comori la bord!

Epava John V. Moran a fost găsită în partea de jos a lacului Michigan din nordul Statelor Unite, după 116 ani și se află în condiție bună (a fost descoperită în timpul unei căutări cu ajutorul sonarului.

Potrivit declaraţiilor celor care au făcut parte din unitatea de recuperare a epavei, „ancorele sunt în poziție, există chiar și geamurile de la hublouri!". Vasul a fost printre multe vapoare detinute de Cpt. Edward Gifford Crosby, care mai târziu a murit pe Titanic.Potrivit Grand Rapids Press ultima dată cineva a văzut Moran a fost „într-o duminică a anului 1899. În momentul în care a fost lovită de gheaţă, nava transporta o încărcătură de făină, hrana pentru animale și diverse alte mărfuri. Când apa a început să inunde nava, capt. John McLeod a ordonat echipajului să urce în bărcile de salvare. Din fericire pentru echipaj, semnalele de ajutor de pe Moran au fost auzite de un alt vapor, iar oamenii au fost salvaţi”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: