În urma acestui rezultat, trupa lui Răzvan Lucescu a rămas în fruntea clasamentului elen, dar avantajul de 9 puncte ar putea să scadă la 7 puncte, dacă Olympiakos câştigă meciul cu OFI Creta, penultima clasată, duel ce va avea loc astăzi. În acest moment, PAOK are 58 de puncte, zece peste Olympiakos, trupa din Salonic având 19 victorii şi trei egaluri în primele 22 de etape. 

La finalul meciului cu Aris, Răzvan Lucescu a tunat la adresa arbitrilor (deși acesștia erau străini), după ce rivalii lui PAOK au egalat din ofsaid. „Nu sunt nebun, a fost o zi proastă, am jucat slab, ne-a lipsit inspirația", e dezamăgit antrenorul alb-negrilor. "Vrem să câștigăm acest campionat cu disperare, dar trebuie s-o dovedim în fiecare duminică. Acum, am făcut prea multe greșeli, nu ne-am creat ocazii suficiente, ca de obicei.

Însă am spus că putem învinge chiar și într-o zi proastă, când nu suntem la înălțime. Meciul ar fi trebuit să se termine cu victoria noastră. Am fost egalați cu un gol din ofsaid”, a declarat antrenorul român.