Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, după victoria lui Klaus Iohannis: “A venit momentul decontărilor”
Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, după victoria lui Klaus Iohannis: “A venit momentul decontărilor”

Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, după victoria lui Klaus Iohannis: “A venit momentul decontărilor”

Președintele organizației județene a PSD Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, crede că, prin confirmarea de către alegători a victoriei categorice a lui Klaus Iohannis, în România a trecut momentul atenționărilor, venind timpul decontărilor. În opinia lui, în anul care urmează, PNL-ul va arăta un alt mod de guvernare

Sutele de liberali prezenți la sediul PNL Constanța și-au arătat, în această seară, imediat după ora 21:00, entuziasmul la aflarea rezultatelor exit-pollurilor care îl dădeau câștigător pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Victoria lui Klaus Iohannis a fost sărbătorită cu șampanie. Liderul PNL Constanța, deputatul Bodan Huțucă, s-a arătat mulțumit de prezența la vot în județul Constanța, menționând că nu a fost o campanie simplă. “Asta pentru că, în turul al doilea, primăriile din județul Constanța s-au mobilizat, au încercat să scoată din casă tot ce putea scoate. Am avut destul de multe incidente privind transportul electoral, mai ales în mediul rural”,  a declarat, la sediul PNL, Bogdan Huțucă.

   

El fost mulțumit de modul în care electoratul din municipiile și din orașele din județul Constanța s-au mobilizat la alegeri. Bogdan Huțucă s-a arătat convins că, în județul Constanța, PNL va avea, la final, un scor peste media pe țară, pentru Klaus Iohannis: “Ceea ce știm clar este că vorbim de o victorie categorică a președintelui Klaus Iohannis, dar, mai ales, vorbim de o înfrângere categorică  a PSD”. De aceea, din punctul de vedere al liderului constănțean al PNL, Bogdan Huțucă, acum nu se mai merită o comunicare cu PSD. “Cât am stat în opoziție, am făcut tot posibilul să le atrag atenția și să le semnalez toate derapajele și toate riscurile și vulnerabilitățile pentru noi, românii, pentru țară, pentru economia românească a măsurilor pe care le-au luat. A trecut momentul atenționărilor, a venit momentul decontărilor”.

 

Bogdan Huțucă s-a arătat convins că vom reuși să trecem cu bine acest moment în care, noi, decontăm cumva toate deciziile greșite luate, atât din punct de vedere economic cât și din punct de vedere al politicilor publice” El s-a arătat convins că “acest an va arăta un alt mod de a guverna”. Huțucă vede un mod în care va exista dialog cu societatea civilă, cu mediul de afaceri, „un mod în care predictibilitatea nu mai este un cuvânt într-un dicționar și chiar se va întâmpla în toate activitățile guvernamentale. O guvernare care va fi transparentă și va fi în interesul românilor și pentru români”.