Evenimentul Zilei > Politica > Un deputat PNL lansează BOMBA despre Dragnea: „Cât de cinic poți sa fii, ca să furi de la copii?”
Un deputat PNL lansează BOMBA despre Dragnea: „Cât de cinic poți sa fii, ca să furi de la copii?”

Un deputat PNL lansează BOMBA despre Dragnea: „Cât de cinic poți sa fii, ca să furi de la copii?”

Deputatul PNL, Florin Roman, consideră că Liviu Dragnea impune tehnici comuniste în Parlamentul României. Acesta acuză că a fost cenzurat și sancționat pentru că a criticat coaliția de guvernare.

Deputat PNL, Florin Roman, a lansează acuzații grave la adresa lui Liviu Dragnea. Liderul PSD este acuzat că vrea să „instaureaze dictatura și cenzura in Parlament”.

„Președintele PSD, Liviu Dragnea, prin cei doi vicepreședinți abuzivi ai Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea și Florin Iordache, încearcă să pună pumnul în gură opoziției, să instaureze dictatura și cenzura. În timpul dezbaterilor la buget, am încercat de mai multe ori să-i spun lui Liviu Dragnea mesajul „Cât de cinic poți sa fii, ca să furi de la copii?”, în privința cu tentativa de a fura reușita PNL privind trecerea amendamentului privind creșterea alocațiilor. De câteva ori, am reușit să spun…de 17 ori, Florin Iordache a tăiat abuziv microfonul.”, a declarat Roman. 

Deputatul Florin Roman este nemulțumit de faptul că Liviu Dragnea ar fi cerut sancțiuni împotriva acestuia pentru că l-a criticat.

„PNL a depus o solicitare de sancționare a lui Florin Iordache pentru caracterul abuziv. Nicio urmă de regret pentru bădărăniile lui Dragnea, Bacalbașa sau alți pesediști. Prin urmare, Dragnea a cerut sancțiuni împotriva mea pentru că, în calitate de deputat, îndrăznesc să critic puterea PSD-ALDE și pe Liviu Dragnea. Niciodată, dar niciodată, nici în cele mai negre zile, o majoritate parlamentară nu a fost mai tiranică și mai disprețuitoare, nu doar la adresa românilor ci și a opoziției. Nici comuniștii nu au avut asemenea comportament. Am scăpat de Ceaușescu, de dracu, și am dat de tata lui, în persoana lui Dragnea. Liviule, nu-mi vei putea închide gura! Jos dictatura! Jos cenzura!”, a completat deputatul PNL.