DENIS ALIBEC A IEȘIT DIN NOU LA RAMPĂ. N-a rupt poarta, dar a rupt ușa

DENIS ALIBEC A IEȘIT DIN NOU LA RAMPĂ. N-a rupt poarta, dar a rupt ușa

Atacantul giurgiuvenilor „a explodat” după înfrângerea suferită de Astra, cu Poli Iași (1-2), iar „victimă” i-a fost din nou o pies ă de mobilier.

Astra Giurgiu a pierdut confruntarea de sâmbătă, din etapa 15-a din Liga 1 Betano, de pe teren propriu, scor 1-2, cu Poli Iași. Nervii giurgiuvenilor au fost întinși la maximum în acest meci, mai ales că oaspeții au rămas în inferioritate, în minutul 41, după eliminarea lui Sin, și au avut puterea să revină de la 1-0.

 

Prima „spargere”, în 2017

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel care a răbufnit după acest eșec a fost Denis Alibec, atacantul Astrei, care a spart ușa vestiarului.

Astfel, Alibec a demonstrat că din episodul FCSB nu a învățat nimic, echipă unde, înainte de a fi reprimit la Giurgiu, a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali, tocmai pentru comportamentul său neprofesionist, atât de pe teren, cât și din afara acestuia. Alibec nu e însă la prima abatere de acest gen, în 2017, când era la FCSB, distrugând u șa ce ducea la vestiare a arenei din Voluntari. Clubul dunărenilor a anunțat că Denis va fi amendat pentru gestul de la finele meciului de sâmbătă.

Da, va primi o amendă, am avut o discu ție cu el și va fi amendat. Este un juc ător care își dore ște foarte mult, care a adunat multe frustr ări. Un juc ător care, dac ă nu avea aceste ie șiri și era mai echilibrat, vorbeam la superlativ despre el”, a spus preşedintele Astrei, Dani Coman, la Telekom Sport. Doar Gigi Mulțescu, antrernorul Astrei, a sărit în apărarea vârfului: „Denis a făcut o criză de nervi, pentru că e frustrant pentru el să alerge, să şuteze, să paseze şi coechipierii să nu se ridice la nivelul lui”.