Deputata partidului ALDE, Steluța Cătăniciu, îi solicită lui Lazăr să își asume comunicarea defectuoasă din spațiul public și să își dea demisia din funcție, potrivit DC News.

 

 

„Am văzut toți înregistrările care au fost difuzate în spațiul public. Cred că ne-am cutremurat pentru că este inadmisibil să vezi că un procuror fabrică probe într-un dosar. Este lucrul cel mai îngrozitor care se poate întâmpla, vă spun în calitate de avocat", a afirmat Steluța Cătăniciu, în cadrul interviului acordat pentru publicația citată..

 

„Repet, este un lucru îngrozitor tocmai pentru că, știind că nu ai probe, încerci să le fabrici, și cu intenție, rea credință încerci să distrugi viața unui om. Ceea ce m-a șocat pe mine, vă spun sincer, este lipsa de reacție a procurorului general Augustin Lazăr. Cred că dânsul trebuie să-și asume acest dezastru pe care îl vedem, de câteva zile, că se întâmplă în cadrul unității de elită DNA Ploiești.

 

Trebuie să-și asume modul în care a gestionat în spațiul public comunicarea. Cu această ocazie, vreau să-i solicit public domnului procuror general să-și asume ceea ce s-a întâmplat la DNA Ploiești. Să-și asume acea mizerie și să demisioneze din funcția de procuror general. Pentru că dânsul nu se poate ascunde la nesfârșit", a adăugat deputata ALDE.

 

„Prin tăcerea lui, devine complice al acestor procurori", a încheiat parlamentara.