Evenimentul Zilei > Social > Delia ridică vocea. „POT FI ȘI REA DACĂ VREAU”
Delia ridică vocea. „POT FI ȘI REA DACĂ VREAU”

Delia ridică vocea. „POT FI ȘI REA DACĂ VREAU”

Aflată pe val, Delia e hotărâtă să nu rateze nimic. Se știe că majoritatea vedetelor așteaptă concertele din noaptea de Revelion ca pe o mană cerească, aceasta fiind și cea mai bănoasă din an. Și pentru Delia este una dintre cele mai aglomerate seri.

 Nu este însă o muncă în zadar, pentru că artista va pleca acasă cu câștiguri de zeci de mii de euro. Cântăreața a dezvăluit, pentru EVZ, că are programate șase concerte în noaptea dintre ani. Jurata de la X Factor este una dintre cele mai bine cotate artiste și are un onorariu ce pornește de la 3.000 de euro, dar, în funcție de detaliile evenimentului, poate crește și până la 5.000. Astfel, Delia poate pleca acasă cu o mică avere ce se învârte în jurul sumei de 20.000 de euro.

Mesaj acid

Cea mai sexy prezență de la X Factor nu a scăpat de ochii vigilenți ai presei. Delia a reușit în numai un an să fie desființată de susținătorii ortodoxiei, din cauza tatuajelor, fanii cârcotași au speculat că este consumatoare de ierburi nocive, iar tabloidele au „însărcinat-o”, până când vedeta a mărturisit că nu o interesează. Într-un interviu exclusiv pentru EVZ, Delia a transmis un mesaj „obraznic”: „Sunt plini de imaginație și idei. Dacă vor musai să vadă până unde pot să merg… până la urmă pot să fiu și rea dacă vreau”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: