Cum să-ți decorezi casa și bradul în culoarea anului 2023

Cum să-ți decorezi casa și bradul în culoarea anului 2023 Sursa foto: Dreamstime.com

Crăciunul este o sărbătoare plină de culoare și luminițe. Cu toate acestea, decorațiunile se schimbă an de an, în funcție de tendințele modei. Culoarea acestui sezon este una plină de energie și vibrantă, dar care are și o notă de eleganță. Este o combinație de roz, roșu și violet care va străluci în casă și în brad.

Decorarea casei și a bradului în culoarea anului 2023 va fi făcută doar de cele mai curajoase persoane. În cadrul expoziției de Crăciun de la Frankfurt a fost dezvăluită culoarea anului 2023: magenta. Ea este alcătuită din nuanțe de roz, violet și roșu, făcând parte din categoria culorilor vii.

Decorarea casei și bradului în magenta

Bradul este simbolul Crăciunului și majoritatea optează pentru cel clasic, verde. În ultimii ani, pe piață au început să apară în culori din ce în ce mai vii. Cele mai recente tendințe prezentate la târg sunt brazii artificiali în culori stridente, care vor ieși cu siguranță în evidență. Printre aceștia se află și cei roz sau magenta.

Decorarea casei și a bradului cu magenta va fi cu siguranță un festin pentru ochi. Această culoare poate fi asortată cu alb, auriu sau crem. Paietele și decorațiunile viu colorate nu trebuie să lipsească nici din bradul de Crăciun. Poți folosi globuri aurii sau poți merge pe o variantă mai colorată, dacă ești o persoană mai îndrăzneață. În acest an sunt la mare căutare decorațiune cu forme unice, cum ar fi balerinele, îngerii sau unicornii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nuanțe de roz în bradul de Crăciun

Brad de Crăciun roz

Magenta, culoarea Crăciunului 2023. Sursa foto: 263447029 © Mykhailo Polenok | Dreamstime.com

Magenta este o culoare alcătuită dintr-un amestec de nuanțe roz, violet și roșu. Dacă combinația dintre ele nu este pe placul tău, pot decora într-una din cele trei nuanțe. În cadrul expoziției de Crăciun de la Frankfurt, senzație au făcut și decorațiunile roz, în combinație cu verde mentă.

Decorarea casei și a bradului în 2023 poate fi o adevărată distracție și îți pune imaginația la lucru. În cadrul târgului de Crăciun din Germania au fost folosite ornamente în formă de brioșă, acadele, gogoși viu colorate sau turtă dulce. Ornamentele roz, din sticlă de Rosé, au fost vedetele, atrăgând privirile tuturor.

Decorarea casei și a bradului în culoarea anului 2023

Magenta este o nuanță inspirată de carmin, care se găsește în natură. Reușește să atragă privirile și exprimă bucuria, optimismul și îndrăzneala. Deși pare o culoare greu de asortat, nu este deloc așa. Persoanele mai puțin îndrăznețe pot alege să o combine doar cu alb sau auriu. Pentru ca magenta să rămână culoarea predominantă, care să atragă, ea trebuie să fie combinată cu nuanțe neutre.

Ornamentele naturale pot fi folosite în combinație cu cele magenta la decorarea casei. Conurile de brad sau decorațiunile de lemn se potrivesc într-o astfel de poveste și nici nu vor eclipsa culoarea anului 2023. Alături de câteva ramuri de brad, întregul decor va căpăta o notă unică și invitații vor fi cu siguranță surprinși în mod plăcut, potrivit Unica.