Evenimentul ZileiPoliticaDeclarații dure după ce a votat. Soția lui nu l-a însoțit la la urne

Declarații dure după ce a votat. Soția lui nu l-a însoțit la la urne

Declarații dure după ce a votat. Soția lui nu l-a însoțit la la urne
Klaus Iohannis este o speranță, dar nu o garanție că România va merge în direcția europeană, a declarat liderul USR Dan Barna, fost candidat la prezidențiale, după ce a votat.

El și-a exercitat dreptul constituțional în Sibiu, de data aceasta nefiind însoțit de soția lui, care a rămas în București.
„Mi-am exprimat votul necesar și din punctul meu de vedere obligatoriu, am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat și pentru ca România să meargă în continuare spre direcția europeană.

Doar unul dintre cei doi candidați oferă această speranță, nu este o garanție, este o speranță și de aceea îi îndemn pe români să meargă la vot, este un moment important pentru istoria României”, a declarat Barna.

Tot în Sibiu a votat și soția lui Klaus Iohannis, în timp ce președintele a rămas în București. Carmen Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă la vot, pentru că ar putea fi o zi glorioasă.
Soția președintelui a spus că rămâne acasă, în Sibiu.

În Sibiu, județul de unde vine și liderul USR, dar și președintele Klaus Iohannis, s-a înregistrat și o prezență de 240%. La secția de votare din stațiunea Păltiniș au votat 64 de persoane, majoritatea turiști având în vedere că pe listele permanente sunt înscrise 26 de persoane.

În Jina, Sibiu, s-a înregistrat și cea mai mică prezență la vot, mai puțin de 2%. Din cei 1222 de cetățeni înscriși pe listele permanente au votat 23 de oameni.


Accesează: