Evenimentul Zilei > Actualitate > Declarație HALUCINANTĂ a lui CTP: Gregorian BIVOLARU mi-a fost PROFESOR
Declarație HALUCINANTĂ a lui CTP: Gregorian BIVOLARU mi-a fost PROFESOR

Declarație HALUCINANTĂ a lui CTP: Gregorian BIVOLARU mi-a fost PROFESOR

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a făcut o afirmație uimitoare. El spune că, timp de câteva luni, Gregorian Bivolaru i-a fost profesor.

Aflat în platoul unei emisiuni de la Digi24, CTP a spus: ” Am lucrat cu Gregorian Bivolaru. În '81 mergeam la Ecran club, o casă de cultură – club socialist cu traforaj, artă populară – şi aveau o secţie de yoga. Profesor era domnul Bivolaru. Am făcut vreo 7 – 8 luni yoga fizică, la care era bun omul. Avea vreo 20 de oameni bătrâni, tineri, cu care lucra yoga fizică destul de bine. Atunci l-am întâlnit prima dată.”

Totodată, el a mai adăugat că evoluția arestării lui Bicolaru s-a bazat pe o ”mutație în subconștentul colectiv”, adică ”dai cu capul de peretele din faţă, te doare, te retragi şi dai cu capul de peretele din spate”.

CTP precizează că înainte de 1989 era acea restricție privind libertatea, când ”toate erau blocate”. Imediat după acea perioadă, când situația s-a schimbat, Bivolaru a inventat sexta MISA cu ”yoga sexuală”. Astfel, el a ”racolat minore”, cărora le ”spăla creierul”, iar imediat după ce a întâmpinat problemele cu legea, Bivolaru ”s-a tirat”.

Celebrul lider al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost arestat, sâmbătă, în Franţa. Acesta avea asupra sa acte false bulgăresti şi a fost prins în urma colaborării dintre poliţiştii români şi Interpol. În momentul capturării, Gregorian Bivolaru se afla la un târg de anticariat. CITEȘTE MAI MULT…

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: