Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie RADICALĂ luată de Florin Călinescu! Vedeta TV REVINE la prima lui DRAGOSTE. Fanii au rămas FĂRĂ REPLICĂ
Decizie RADICALĂ luată de Florin Călinescu! Vedeta TV REVINE la prima lui DRAGOSTE. Fanii au rămas FĂRĂ REPLICĂ

Decizie RADICALĂ luată de Florin Călinescu! Vedeta TV REVINE la prima lui DRAGOSTE. Fanii au rămas FĂRĂ REPLICĂ

Carismaticul jurat de la Românii au Talent, Florin Călinescu, revine la prima lui dragoste. Nu este vorba despre vreo iubire pierdută din copilărie ci de emisiunea care l-a dus pe culmile succesului, Chestiunea Zilei.

Florin Călinescu a făcut istorie la TV. În anii '90, omul de televiziune a atras publicul ca un magnet cu replicile sale ironice satirice de la „Chestiunea Zilei”, în perioada 1996 – 2000. Emisiunea s-a transformat, apoi, într-un talk-show, în anul 2004, pe modelul formatului american promovat de celebrul Jay Leno. 

„Florin Călinescu vrea să fie mai mult decât un simplu jurat la emisiunile cu oameni talentaţi, îşi doreşte să facă şi altceva, să reînvie proiectele de televiziune care i-au adus audienţă. Pro TV-ul îi este aproape şi îl susţine, îi oferă tot sprijinul de care are nevoie. Aşa că, în toamnă, e posibil ca publicul său telespectator să aibă ceva surprize”, au mărturisit surse din apropierea actorului, conform Click.ro. 

La rugămințile fanilor, Florin Călinescu a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește cariera sa. Așadar,  realizatorului TV, cunoscuta emisiune „Chestiunea Zilei” se întoarce. Călinescu susține că, după ce a fost bombardat cu mii de mesaje, a hotărât să reia celebrul show TV. Actorul spune că dacă nu va reuși să o aducă pe micile ecrane, atunci o va realiza pe Facebook.

„Vă mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă. Când am fost invitat de protv să fac ce ați văzut în ultimul an, am fost bombardat de mii de îndemnuri să reiau Chestiunea Zilei. Studiez această posibilitate. Dacă nu se va putea pe tv, să fiți siguri că o voi face aici.  Și bineînțeles, livevideo, că nu știu altfel.  Sunt impresionat de faptul că nici într-o lună ați venit aici cu sutele. De mii. Trebuie să aflu cum vom putea să și vorbim LIVE. Cu mânuțele astea două, meșteresc o treabă nouă! Vă mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă!”, anunța Florin Călinescu, pe Facebook în iunie.