Evenimentul Zilei > Monden > Decizie neașteptată luată de prințul Harry și soția sa, Meghan. Vor fi luați la întrebări de o legendă a televiziunii
Decizie neașteptată luată de prințul Harry și soția sa, Meghan. Vor fi luați la întrebări de o legendă a televiziunii

Decizie neașteptată luată de prințul Harry și soția sa, Meghan. Vor fi luați la întrebări de o legendă a televiziunii

Harry și Meghan vor acorda primul interviu după ce s-au rupt de Casa Regală a Marii Britanii. Oprah va discuta cu cei doi.

Eveniment istoric pentru prințul Harry și soția sa, Meghan. Cei doi urmează să acorde un interviu, primul după ce cuplul a părăsit Marea Britanie. Și a renunțat la prerogativele regale. O mare personalitate a televiziunii, Oprah Winfrey, este cea care îi va intervieva pe cei doi. Discuția va fi difuzată de televiziunea CBS. Duminică, Harry și Meghan au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, față în față cu Oprah

„Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă.” Au anunțat reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.

„Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare.” Au mai afirmat reprezentanții de la CBS.

O căsătorie care a dinamitat Casa Regală a Marii Britanii. Cei doi au plecat în SUA și s-au mutat în California

Prinţul Harry şi  Meghan Markle s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii spectaculoase în 2018, care a captat atenţia lumii întregi. Dar ei au renunţat la statutul de membri activi ai casei regale britanice în urma unor dezacorduri cu alţi membri ai familiei regaleș. Și din cauza atenţiei uriaşe la care erau supuşi de reprezentanții presei.

Cei doi s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, în 2020. Apoi au semnat un contract de producţie multianual cu cei de la Netflix Inc. A fost considerat un prim pas major în vederea dobândirii independenţei financiare faţă de familia regală britanică. Cei doi au început un război cu mai multe instituții mass-media. Considerând că intimitatea le-a fost afectată în mai multe rânduri.