Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat retragerea pe pagina sa de Facebook.

„Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o prin votul dumneavoastră! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi ieşit la vot şi aţi arătat că vă pasă de viitorul Sectorului 4! Din păcate, ştiu că nu aţi putut vota pe cine aţi dorit. Iar acest lucru nu a depins de mine.Nu îmi pare rău pentru că am muncit, aproape 8 ani de zile, peste 10 ore pe zi. Nu îmi pare rău că am găsit un sector distrus de foştii primari, pe care l-am refăcut, şi cu ajutorul vostru, din temelii. Nu îmi pare rău că am căpătat o experienţă extraordinară pe care voi continua să o pun în slujba oamenilor. Îmi pare rău doar că nu am putut să vă reprezint în continuare, aşa cum şi voi doreaţi.

Rămân însă un primar neînvins de nimeni prin vot.Îl felicit pe noul primar ales al Sectorului 4. Sper să pună în aplicare promisiunile pe care le-a făcut în campanie şi să nu îi înşele pe aceia care i-au acordat votul, şi cred că o va face pentru că e un om ambiţios şi vrea să demonstreze că se poate administraţie în Sectorul 4 şi fără Piedone. Acum campania electorală s-a terminat, acuzaţiile şi duşmăniile trebuie să înceteze. Aleşii trebuie să îşi suflece mânecile şi să treacă la treabă. Am făcut multe lucruri bune în sector, însă ştiu că mai pot fi făcute multe.

În ceea ce mă priveşte, scorul obţinut de lista pentru Consiliul Local PPUSL îl consider a fi unul bun, însă nu suficient. Din păcate, numărul consilierilor PPUSL care vor intra în Consiliul Local nu este suficient pentru a influenţa lucrurile. De aceea am decis să mă retrag, iar locul meu va fi luat de tineri. Pentru că am promovat tineri pe listă, tineri despre care ştiu că au viitorul în faţă şi doresc să facă ceva pentru cetăţeni. Personal, voi rămâne un social-democrat convins, aşa cum mă stiţi din totdeauna. De aceea voi continua să construiesc ceva şi în politică. Am arătat, în administraţie, că se poate lucra pentru oameni. Ştiu că şi în politică sau în ONG-uri se poate munci în folosul cetăţenilor. Voi dovedi acest lucru. Pentru mine va urma o perioadă în care mă voi dedica familiei. Dar voi continua, ca orice cetăţean, să fiu implicat în problemele sectorului. Voi atrage atenţia de fiecare dată asupra eventualelor derapaje ale noii conduceri a primăriei. Pentru acest lucru nu am nevoie de o funcţie în Consiliul Local. Vocea mea rămâne puternică şi ştiu că, oriunde mă voi afla, voi fi ascultat.

Îmi voi pune, în continuare, experienţa de peste 20 de ani căpătată în slujba cetăţenilor, la dispoziţia celor care au nevoie de ea. Ca profesionist în administraţie, voi fi mereu alături de oameni. Nu trebuie decât să mi se ceară ajutorul. Nu în ultimul rând, vă asigur că mă voi lupta să îmi demonstrez nevinovăţia. Până la urmă adevărul va ieşi la iveală. Am încredere că justiţia va lua decizia corectă. Îmi cer scuze faţă de aceia care s-au simţit lezaţi de candidatura mea, însă mereu am spus că acesta este un drept câştigat în Decembrie 1989, care trebuie respectat“, a scris Cristian Popescu Piedone pe reţeaua sa de socializare.

Te-ar putea interesa și: