Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie de ultimă oră în Familia Regală. Regina pune deja condiții!
Decizie de ultimă oră în Familia Regală. Regina pune deja condiții!

Decizie de ultimă oră în Familia Regală. Regina pune deja condiții!

Regina Marii Britanii a anunțat că a avut discuții „foarte constructive” despre viitorul Prințului Harry și a familiei sale.

Regina a precizat că va exista „o perioadă de tranziție”, în care ducii de Sussex vor locui în Canada și Marea Britanie, relatează The Guardian.

Palatul Buckingham a emis un comunicat, după ce Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că vor să facă un pas în spate ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar.

„Astăzi, familia mea a avut discuții foarte constructive despre viitorul nepotului meu și al familiei sale. Familia mea și Eu suntem în totalitate de acord cu dorința lui Harry și Meghan de a-și începe o viață nouă ca familie tânără.

Deși am fi preferat ca ei să rămână în continuare membri al Familiei Regale cu drepturi depline, le respectăm și le înțelegem dorința de a avea o viață mai independentă și să rămână în același timp o parte importantă a familiei mele.

Harry și Meghan au afirmat în mod clar că nu vor să mai depindă de fondurile publice în noua lor viață. Așadar, am decis că va exista o perioadă de tranziție, perioadă în care ducii de Sussex vor locui în Canada și în Marea Britanie.

Acestea sunt probleme complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve, mai există lucruri care trebuie făcute, dar am cerut ca o decizie finală să fie luată în zilele următoare”, a anunțat Regina într-un comunicat.