Evenimentul Zilei > Politica > Decizie de ultim moment în cazul Passaris. Ce se întâmplă cu temutul asasin
Decizie de ultim moment în cazul Passaris. Ce se întâmplă cu temutul asasin

Decizie de ultim moment în cazul Passaris. Ce se întâmplă cu temutul asasin

Criminalul Passaris va fi scos din închisoare și transferat în Grecia, a decis un judecător de supraveghere

Criminalul Konstantinos Passaris, care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă comisă în anul 2001, va fi extradat în Grecia , a decis un judecător de supraveghere , care a aprobat cererea, potrivit știrileprotv.ro.

Astfel, Pasaaris, cunoscut ca și “Fiară din Balcani” va fi scos din închisoare , acesta fiind transferat în mare secret în anul 2009 de la Craiova la penitenciarul de maximă siguranță din Gherla, autorităţile române luând măsuri drastice ca acesta să nu evadeze.

Passaris a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 2003, după ce în urmă cu 2 ani a omorât doi angajați care lucrau la magazine de amanet din centrul Bucureștiului.Passaris a fost considerat, până la arestarea lui, cel mai periculos om din Grecia, omorând cel puțin 5 oameni .

După ce a fost închis inițial în Grecia, după o serie de atacuri sângeroase asupra interlopilor din Atena, el reuşit să evadeze, omorând doi poliţişti. Șeful Poliției din Grecia a demisionat deoarece Passaris nu a putut fi prins , el fugind în România, unde a fost prins, după ce a ucis doi oameni.

Statul grec a cerut anul acesta României extrădarea lui Passaris după ce acum 10 ani, chiar Passaris a cerut extrădarea, dar cererea lui de transfer în țara sa nu a fost aprobată de autoritățile elene. Ele au declarat că Passaris poate face o nouă solicitare după ce execută parțial pedeapsa în România..