Criminalul Konstantinos Passaris, care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă comisă în anul 2001, va fi extradat în Grecia , a decis un judecător de supraveghere , care a aprobat cererea, potrivit știrileprotv.ro.

Astfel, Pasaaris, cunoscut ca și “Fiară din Balcani” va fi scos din închisoare , acesta fiind transferat în mare secret în anul 2009 de la Craiova la penitenciarul de maximă siguranță din Gherla, autorităţile române luând măsuri drastice ca acesta să nu evadeze.

Passaris a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 2003, după ce în urmă cu 2 ani a omorât doi angajați care lucrau la magazine de amanet din centrul Bucureștiului.Passaris a fost considerat, până la arestarea lui, cel mai periculos om din Grecia, omorând cel puțin 5 oameni .

După ce a fost închis inițial în Grecia, după o serie de atacuri sângeroase asupra interlopilor din Atena, el reuşit să evadeze, omorând doi poliţişti. Șeful Poliției din Grecia a demisionat deoarece Passaris nu a putut fi prins , el fugind în România, unde a fost prins, după ce a ucis doi oameni.

Statul grec a cerut anul acesta României extrădarea lui Passaris după ce acum 10 ani, chiar Passaris a cerut extrădarea, dar cererea lui de transfer în țara sa nu a fost aprobată de autoritățile elene. Ele au declarat că Passaris poate face o nouă solicitare după ce execută parțial pedeapsa în România..