Evenimentul Zilei > Monden > Decizia șocantă luată de fiul unor celebrități. Culmea, părinții nu s-au împotrivit
Decizia șocantă luată de fiul unor celebrități. Culmea, părinții nu s-au împotrivit

Decizia șocantă luată de fiul unor celebrități. Culmea, părinții nu s-au împotrivit

Ajuns la vârsta majoratului, Jack Depp, fiul celebrului actor Johnny Depp și al cântăreței Vanessa Paradis, a luat o decizie care i-ar fi bulversat pe mulți părinți.

Jack Depp a împlinit vârsta de 18 ani în aprilie, iar recent a hotărât să ia o decizie care îi schimbă complet viața. Mama tânărului, Vanessa Paradis, a decis alături de Johnny Depp să își lase copilul să renunțe la școală. Cei doi nu îl forțează pe băiat în luarea deciziilor și consideră că dacă el se simte fericit să nu mai continue să învețe, aceasta este alegerea potrivită.

Johnny Depp și Vanessa nu au aceeași părere în ceea ce privește cariera viitoare a fiului lor. Actorul își dorește să urmeze o carieră în domeniul desenului, iar mama acestuia și-ar dori ca băiatul să devină chitarist, potrivit retetesivedete.ro.

Jack Depp a ieșit recent în public alături de iubita lui. Pe numele complet John Christopher Depp III, Jack este îndrăgostit de o franțuzoaică, ca și mama lui. Frumoasa care i-a cucerit inima tânărului este un fotomodel în vârstă de 20 de ani și se numește Camille Jansen. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau romantic într-un oraș din Marea Britanie.

Jack Depp seamănă perfect cu tatăl lui. S-a născut pe data de 9 aprilie 2002, la Neuilly-sur-Seine. El este al doilea copil al lui Johnny Depp și Vanessa Paradis. Părinții lui au avut o relație din anul 1998 până în 2012. Cei doi mai au o fiică, Lily-Rose Depp, în vârstă de 21 de ani. Tânăra îi urmează cariera tatălui său și joacă deja în filme.

Jack a început să semene din ce în ce mai mult cu celebrul său tată. El este un adolescent foarte discret, spre deosebire de sora lui. Este aproape absent pe rețelele sociale. Se ține departe de mediatizare și paparazzi reușesc să-l pozeze extrem de rar.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro