Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizia proastă pe care a luat-o un șofer a dus la o tragedie rutieră. Trafic blocat pe DN 1
Decizia proastă pe care a luat-o un șofer a dus la o tragedie rutieră. Trafic blocat pe DN 1

Decizia proastă pe care a luat-o un șofer a dus la o tragedie rutieră. Trafic blocat pe DN 1

O depășire neregulamentară a stat la baza unui grav accident petrecut luni dimineață pe DN 1. Două persoane și-au pierdut viața.

Două persoane au decedat şi alte trei au fost rănite într-un accident care s-a petrecut luni dimineaţă pe DN1, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

A fost vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme. „Din primele informaţii, două persoane au decedat, alte trei fiind rănite, evaluate medical la faţa locului. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate”, precizează Centrul Infotrafic. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de salvare şi transport victime multiple, două echipaje de descarcerare, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Decizia proastă care a dus la teribilul accident

Accidentul a fost produs de unul dintre șoferi, care a intrat într-o depășire neregulamentară. „Din primele cercetări se pare că şoferul maşinii care circula spre Braşov s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu auto care circula spre Sibiu.

Maşina care se deplasa spre Braşov era condusă de un tânăr de 20 de ani, iar cu acesta în maşină se mai aflau alţi 3 pasageri: un bărbat de 64 de ani (decedat) şi 2 femei de 17 şi 63 de ani. În auto condus spre Sibiu se afla doar şoferul, un bărbat de 38 de ani din Victoria, din păcate decedat şi el”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Trafic blocat

Din cauza evenimentului rutier, circulaţia în zonă, a fost întreruptă timp de aproape o oră şi jumătate și a fost reluată ulterior pe ambele sensuri.

La accident au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de salvare şi transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare, 1 echipaj SAJ, a menţionat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.


Accident de coșmar în România. Au fost implicate 21 de persoane. FOTO

Accident cumplit pe drumurile din România. Tragedia serii. Circulația este blocată