Evenimentul Zilei > Actualitate > Dealeri de MDMA, arestați după o acțiune în forță a mascaților
Dealeri de MDMA, arestați după o acțiune în forță a mascaților

Dealeri de MDMA, arestați după o acțiune în forță a mascaților

Dealerii de droguri grele din vestul țării au fost căutați cu mascații, miercuri. Mai multe percheziții au avut loc în județele Arad și Bihor, pentru destructurarea unei grupări specializate în traficul de droguri de mare risc, mai exact MDMA.

Procurorii DIICOT Arad împreună cu ofiţeri de poiţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, au desfăşurat o acţiune având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc şi mare risc în zona de vest a României.

”În cauză au fost efectuate un număr de 14 percheziţii domiciliare (6 pe raza judeţului Arad şi 8 pe raza judeţului Bihor) fiind puse în aplicare un număr de 5 mandate de aducere faţă de membrii grupului infracţional organizat”, transmit reprezentanții DIICOT Arad.

Până în prezent, în dosar a fost indisponibilizată cantitatea de 1,5 kg droguri de mare risc (MDMA) şi 1 kg. droguri de risc (cannabis), iar un număr de 3 inculpaţi au fost deja arestaţi preventiv de către Tribunalul Arad.

La operaţiune au participat structuri din cadrul B.C.C.O. TIMIŞOARA, B.C.C.O. ORADEA, S.A.S. ARAD, I.J.J. BIHOR, iar suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.