Evenimentul ZileiActualitateDe Ziua Îndrăgostiților, un bărbat și-a dat foc în lipsa iubitei

De Ziua Îndrăgostiților, un bărbat și-a dat foc în lipsa iubitei

De Ziua Îndrăgostiților, un bărbat și-a dat foc în lipsa iubitei
O femeie a avut parte de șocul vieții ei de Ziua Îndrăgostiților. Și-a găsit iubitul arzând în flăcări, la propriu. Sărmana, abia a apucat să sune la 112 și nu are nicio explicație pentru gestul bărbatului.

Reprezentanții ISU Timiș au fost solicitați, vineri după-amiaza, să intervină la o persoană autoincendiată în orașul Sânnicolau Mare, pe strada Țichindeal. ”Au fost alocate o autospecială cu apă și spumă cu un ofițer și 5 subofițeri), o ambulata tip C și elicopterul SMURD. Aparatul de zbor a preluat victima de pe stadionul din oraș. Din primele informații perosana prezintă arsuri pe o suprafață de aproximativ de 70% din corp”, a declarat Elena Megherea, purtătoarea de cuvânt a ISu Timiș.

Potrivit surselor Evz.ro, persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 47 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice. Acesta s-a dus în curtea casei, lângă o magazie, a turnat combustibil pe el și și-a dat foc. Era singur în momentul faptei. Iubita s-a l-a descoperit arzând când s-a întors acasă. Femeia a sunat la 112.

Ne puteți urmări și pe Google News

Accesează: