De la „prinț”, la cărăuș. Ce a ajuns să facă Leo de la Strehaia în închisoare. Fosta soție a dat tot din casă

De la „prinț”, la cărăuș. Ce a ajuns să facă Leo de la Strehaia în închisoare. Fosta soție a dat tot din casă Sursa foto: arhiva EVZ

Condamnat la doi an și jumătate, pentru evaziune fiscală, Leo de la Strehaia a ales să lucreze în pușcărie, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei.

Leo de la Strehaia a fost încarcerat în penitenciarul Severin pentru a-și duce la capăt pedeapsa pentru evaziune. El a ales să lucreze, pentru a face ca timpul să treacă mai ușor, dar și pentru a mai scăpa de câteva zile din pedeapsă.

Conform reglementărilor în vigoare, în funcție de zilele lucrate, cel cunoscut drept Prințul țiganilor va putea solicita mai devreme eliberarea condiționată.

Ne puteți urmări și pe Google News

„I s-a propus, să zic așa, un post la o magazie de alimente. Cineva de acolo i-a propus să lucreze acolo. Din câte știe el, trebuie aranjate anumite lădițe cu alimente, un fel de inventar pentru alimentele care se folosesc la bucătărie. Acum, la începutul săptămânii, i se va explica ce și cum. Vom vedea dacă o să-l accepte pe el. El era cam în derivă, se gândea că va fi greu. Vă dați seama că alimentele acelea care probabil vin, sunt și saci de cartofi, ceapă și îi va fi greu cu ridicatul, cu chestiile acestea. Pentru el e problematic cu greutățile, nu poate să ridice”, a relatat Dana Criminala.

sursa foto. EVZ

Fosta soție a lui Leo dă din casă

Dana Criminala, pe numele său adevărat Mihai Daniela Florentina este fosta soție a lui Leo de la Strehaia, de care a divorțat în acest an. Ea a precizat că dacă va accepta să muncească în închisoare, fostul ei soț ar putea ieși mai devreme de după gratii. Iar acest lucru îl entuziasmează pe Leo, în ciuda eventualelor greutăți.

„I se scade destul de mult la pedeapsă, pe el lucrul acesta îl entuziasmează în primul rând și îl face să vrea să accepte. Eu i-am zis că dacă i se pare în regulă și crede că va face față, să accepte. Fiind foarte mulți în cameră, 18 persoane, se fumează în cameră, bineînțeles, este foarte fum iar geamul stă în permanență deschis. Ușile sunt deschise, este foarte curent. Leo este foarte sensibil și bineînțeles că a răcit, o răceală ușoară, nu ceva grav, dar se simțea după voce”, a mai povestit Dana Criminala, potrivit Wowbiz.ro.

Leo de la Strehaia condamnat pentru evaziune

Ion-Stelică Mihai, numele real al lui Leo de la Strehaia, a fost condamnat la doi ani şi 6 luni de închisoare cu executare. El a fost trimis în judecată în 2017, pentru contrabandă cu benzină pentru un prejudiciu de 3 milioane de euro.

În același dosar a mai fost condamnată mama lui Leo, Maria Mihai, zisă Patroana, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele vitreg al lui Leo, zis Mex. Aceștia au primit câte doi ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai.

 

În zece ani a tocat opt milioane de euro

Leo de la Strehaia a fost unul dintre cei mai bogați romi, cu o avere evaluată la 2,1 milioane euro. La un moment dat, într-un top al celor mai bogați țigani din România, el s-a clasat pe locul 19. Apropiații vorbesc însă de o avere mult mai mare pe care acesta a primit-o moștenire de la tatăl său.

Se spune că Leo de la Strehaia ar fi pornit de la circa 10 milioane euro și, în zece ani a ajuns la 2 milioane de euro. El a reușit să spargă toată averea pe distracții, cazinouri, mașini scumpe și femei frumoase.