Evenimentul Zilei > International > De ce i-ar fi plăcut Principesei Diana de Meghan Markle? Dezvăluiri incredibile făcute de un agent de securitate
De ce i-ar fi plăcut Principesei Diana de Meghan Markle? Dezvăluiri incredibile făcute de un agent de securitate

De ce i-ar fi plăcut Principesei Diana de Meghan Markle? Dezvăluiri incredibile făcute de un agent de securitate

Meghan Markle ar fi primit toată susţinerea Principesei Diana. Mama prinţului Harry ar fi fost dispusă să ridice două degete asupra monarhiei pentru a o apăra pe ducesa de Sussex, a afirmat un agent din Serviciile de securitate regală. În mărturisirile sale explică de ce Meghan este viitorul Casei Regale şi de ce este ea aleasa.
Fostul agent din Serviciile de securitate regală, Ken Wharfe, a spus că Dianei i-ar fi plăcut alegerea lui Harry în privinţa soţiei, dacă ar fi trăit. A declarat pentru Daily Mail că aceasta ar fi văzut în Meghan viitorul familiei regale şi ar fi sărit în apărarea ei în caz de critici. Din păcate, principesa de Galles n-a avut oportunitatea de a-şi întâlni niciuna dintre nurori din pricina tragicei sale dispariţii în 1997. Wharfe a declarat: ”Dianei i-ar fi plăcut ca fiul său să se căsătorească cu o femeie divorţată, americană cu origine mixtă.

”O văd pe Diana cu ton autoritar îndreptat către monarhie, spunând: „Această uniune e fantastică, acesta este viitorul acestei familii, acesta este modul existenţei ei”. Sunt mulţi care văd pe Ducele şi Ducesa de Sussex ca pe cei care vor moderniza familia regală. În 1936, regele Eduard al VIII-lea a trebuit să renunţe la tron pentru a se căsători cu o femeie americană divorţată, Wallis Simpson. Mai recent, prinţul Charles n-a putut să se căsătorească cu Camilla, fiindcă Diana a fost privită ca o partidă mult mai bună pentru el, chiar dacă în 2005 s-a căsătorit cu amanta sa dintotdeauna.
Totodată, ducele şi ducesa de Sussex s-au căsătorit fiind extrem de îndrăgostiţi unul de altul,  cu toate că Meghan era o americană divorţată. Este şi prima persoană birasială care se căsătoreşte cu un membru al familei regale.  Meghan şi cu Harry au spart toate tiparele, mai ales că au preferat să plece din Kensington Palace şi să-şi  creeze un cuib în Frogmore Cottage.

Asemănările dintre Diana şi Meghan


Printre altele, Meghan a dat viaţă micuţului Archie în privat şi a prezentat prima poză a copilului abia la câteva zile după naştere, plus  că botezul a fost tot o mică petrecere privată. Prinţesa Diana a făcut, de asemenea, lucrurile în mod diferit când s-a căsătorit cu Charles -şocând lumea întreagă cu cuvintele sale candide şi acţiunile sale umanitare. Meghan şi Diana mai au ceva în comun: amândouă sunt capabile să interacţioneze cu oamenii, cu sinceritate şi căldură.
Ken Wharfe a insinuat că Meghan are această abilitate din cauza experienţei sale ca celebritate, iar Diana şi-a căpătat-o prin mult efort. ”Meghan este o companie expertă cu backgroundul său teatral, care-i dă un enorm avantaj când relaţionează cu publicul. Îmi aduc aminte cât de naturală era după ce s-a logodit cu Harry, vorbind pentru un post de radio la Brixton: era strălucitoare în relaţia cu media şi în discuţiile cu diferiţi ascultători în direct…atâta sinceritate în voce! Dianei i-ar fi plăcut, ea n-ar fi fost în niciun caz invidioasă. Dianei i-a trebuit mult timp să ajungă la acest nivel de prestaţii de clasă, dar a făcut-o cu brio după multă muncă”.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: