Evenimentul Zilei > Monden > De ce te-ai prezenta pe scenă drept Nucă?
De ce te-ai prezenta pe scenă drept Nucă?

De ce te-ai prezenta pe scenă drept Nucă?

Se pare că, în ultima vreme, tradiția numelor de scenă precum Smiley sau CRBL sunt de domeniul trecutului.

 În prezent, acest aspect este ușor trecut cu vederea dacă ești proaspăt ieșit dintr-un concurs de talente. Dacă ești și frumușică și cu voce bună, cu siguranță vei avea succes, însă nu crezi că dacă numele tău de familie nu ar fi destul de amuzant, ai avea mai mult succes?

Nicoleta Nucă este un artist care nu a dat importanță acestui aspect și cu părere de rău nu ne așteptăm să rupă topurile constant. Ultima piesă este una pe care o ascultăm și ne place, dar ne gândim cât de amuzant este de fiecare dată când este prezentată „nucă”, mai ales că formele sale nu te duc cu gândul la fructul micuț și cârlionțat. Problema este că de această dată nu vrem să ne luăm de nuca noastră moldovenească, ci să îi transmitem că ar prinde bine o rebranduire, mai ales că nu prea o vedem la evenimentele mondene.

Adevărul este că nuca se sparge o singură dată și după ce este mâncată, rămâne doar cochilia. Cu siguranță nu este cel mai banal nume de scenă, iar dacă stăm să ne gândim poate fi chiar drăguț ca pe prietena ta să o cheme Nucă. Cu toate acestea, insistăm și spunem că atunci când prezinți pe scenă un artist cu numele de Nucă, este greu să stârnești reacții ca pentru un artist cu un nume de scenă captivant. Deși nu are un nume rău de scenă, Delia Matache a ales să rămâna în mintea publicului ca fiind Delia încă de la început, iar „Elena de la Dj Project” se bucură de succes chiar și acum, sub numele de Ellie White.

NOTĂ PUȚIN CAM DIRECTĂ

Nicoleta, nouă ne placi și te ascultăm cu drag, însă vrem să rămâi pe scenă cât mai mult timp, iar pentru asta îți sugerăm câteva nume de scenă, în stilul nostru, puțin cam direct: Nutty, NuKa, Nicolle Nuts, Nicky, Nicky Nuts.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: