Evenimentul Zilei > Monden > De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol. Ce au dezvăluit cei doi
De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol. Ce au dezvăluit cei doi

De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol. Ce au dezvăluit cei doi

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de ani buni. Mai mult decât atât, ei au împreună o fetiță pe nume Josephine. Cu toate acestea, cei doi consideră că actul căsătoriei nu le va întregi familia și că se simt bine așa cum sunt.

Smiley și Gina Pistol consideră că formează deja o familie și sunt ca și căsătoriți, nefiind necesar să fie îndeplinite mai multe formalități.

Smiley și Gina Pistol nu se gândesc la căsătorie

Fiind întrebați despre o posibilă nuntă, cei doi au abordat același răspuns, ceea ce arată că niciunul dintre ei nu vede o problemă în acest lucru.

Smiley a precizat că ei se consideră deja o familie, iar căsătoria reprezintă doar o formalitate. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley într-un interviu.

La rândul ei, Gina Pistol a confirmat cele spuse de Smiley, precizând că ei sunt bine așa cum sunt la acest moment.

Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a menționat prezentatoarea TV.

Cele două vedete au vorbit despre cel de-al doilea copil

Fiind întrebați dacă își mai doresc un copil în viitorul apropiat, Smiley și Gina au mărturisit că totul depinde de Dumnezeu, dată fiind situația lor delicată. Ei au precizat că în prezent vor să se bucure de primul copil, Josephine.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă: „Când faci un copil?”, „Pe când un copil?”. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil.

Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat prezentatoarea TV, potrivit ego.ro.

Gina Pistol nu putea face copii

Prezentatoarea TV a mărturisit că medicii nu i-au dat niciodată șanse că poate să facă un copil. Gina Pistol a dezvăluit că a fost cel mai mare miracol că a rămas însărcinată și că i-a fost frică în fiecare zi să nu piardă copilul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: