De ce nu-l va oferta niciodată Paszkany pe Boloni

De ce nu-l va oferta niciodată Paszkany pe Boloni

Patronul formaţiei CFR Cluj susţine că nu vrea să vândă tineri, ci îşi doreşte trofee. Şeful grupării din Gruia a dezvăluit de ce l-a ales pe antrenorul Paulo Sergio.

Arpad Paszkany, patronul campioanei CFR Cluj, susţine că Laszlo Boloni, unul ditre cei mai bine ctaţi antrenori români nu se încadrează în viziunea lui despre fotbal. Şeful grupării din Gruia a detaliat de ce l-a ales pe Paulo Sergio.

"Paulo Sergio are un CV care îl clasează peste orice antrenor străin care a lucrat în România. Are o experienţă şi e la o vârstă la care acum va intra în elită. Puteam aduce un antrenor cu nume mare, dar n-ar fi considerat CFR-ul o bornă în cariera sa. Sper ca aşteptările noastre să se confirme. Vă spune că, din întâmplare, Paulo Sergio e chiar mai ieftin decât Andone", a spus Paszkany la Digi Sport.

"Pentru mine, fotbalul e o afacere. Vreau rezultate, trofee, eu n-am timp să mă bazez pe tineri. Laszlo Boloni e un antrenor bun pentru un club cu un patron care are răbdare şi vrea să vândă. Pe noi nu ne interesează partea financiară, ci performanţa", a completat Paszkany.

Ne puteți urmări și pe Google News