Se spune că, după ce au împărţit o vreme custodia micuţei în 2001, Irina i-ar fi cedat-o în cele din urmă, nereuşind să respecte înţelegerea iniţială: aceea de a nu se mai vedea cu naşul, amantul său tomnatic ajuns la un moment dat chiar ministru de finanţe.

Între Boureanu şi prima sa soţie lucrurile s-au terminat definitiv în 2004, după ce naşul i-ar fi cedat finului acţiunile la firma pe care o aveau împreuna iar fina a promis ferm că va încheia definitiv relaţia cu Sebastian Vlădescu, acum în vârstă de 58 de ani.

“Cristi i-a spus soţiei că e o chestiune mai degrabă de orgoliu. După ce l-a rănit, măcar fetiţa să rămână în acte la el. Irina a fost de acord, numai că, după ce Cristi a primit custodia, a pus piciorul în prag. I-a spus soţiei că dacă vrea să-şi mai vadă vreodată fiica, trebuie să renunţe definitiv la amantul ei, Sebastian Vlădescu. Din câte ştiu, Irina a fost de acord fără să clipească", a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu.

Timpul a trecut, lucrurile s-au liniştit iar Irina şi Vlădescu au reluat legătura, s-au despărţit şi s-au împăcat astfel că, potrivit unor reltări din presa tabloidă, la începutul acestui un an formau din nou un cuplu.

În 2007, Boureanu şi-a încercat pentru a doua oară norocul în căsnicie. A luat-o de soţie pe Valentina Pelinel, care la doar 15 ani câştigase titlul de Miss Model România. Păreau cuplul perfect: tineri, frumoşi, cu bani. El, un politician în plină ascensiune, ea, un fotomodel de succes în America şi în România. Adevărul era însă altul. Se pare că în desele vizite pe care le făcea în America, Valentina devenise interesată de mult mai bogatul Cristi Borcea. Potrivit click.ro, Boureanu şi-ar fi dat seama la un moment dat că este înşelat cu Borcea, acesta fiind şi adevăratul motiv al divorţului neaşteptat din 2014. Imediat după divorţ, Boureanu a adoptat un stil de viaţă complet diferit: a schimbat iubitlee, a ţinut-o numai în chefuri şi beţii la mare, fiind implicat, două veri la rând, în diverse alercaţii cu chelnării.

De aproape un an, Boureanu, 43 de ani, are însă o iubită stabilă, elevă de liceu la momentul debutului relaţiei şi cu doar câţiva ani mai mare decât Ioana.  

 

Deşi spunea la un moment dat că Irina "a fost cea mai mare greşeală din viaţa mea", Vlădescu şi fosta sa fină s-au împăcat de mai multe ori în decursul anilor. "Am plecat de acasă, fără să stau să mă gândesc la nimic. Am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina", declara Vlădescu 

Chiar dacă lumea bârfeşte că prin patul primei soţii a lui Boureanu au trecut mai mulţi bărbaţi, printre care Horia Brenciu, tenismenul Dinu Pescariu sau fratele celebrului fotbalist Falemi, Irina a rămas marea dragoste a naşului Vlădescu, care susţin apropiaţii, ar fi văzut-o în fiecare femeie cu care se întâlnea pe Irina. Vara acesta, Vlădescu a fost fotografiat însă singur la mare