În cadrul unei emisiuni la Digi24, jurnalistul a dat câteva exemple de poezii scrise de Corneliu Vadim Tudor despre adversarii săi politici, în care aceștia sunt ironizați, comparați cu animale sau amenințați că „vor muri până-n Crăciun”.

„De asemenea, am mai auzit că e un mare iubitor de cultură, de frumos. Mai sunt și alte mari personalități poltice care la fel… De pildă, Heydrich, Reinhard Tristan Eugen, pe numele lui, era un violonist foarte sensibil, plângeau doamnele când cânta la vioară. A fost autorul soluției finale. Hitler a fost pictor, iubitor al artelor plastice”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Într-un editorial publicat în Gandul la începutul acestui an, Cristian Tudor Popescu pomenea un gest de-al lui Vadim Tudor care l-a scos efectiv din minţi, mărturisind că, dacă l-ar fi întâlnit faţă-n faţă, ar fi recurs la violenţă fizică. “E drept, nimeni nu trebuie să reacţioneze violent, dar dacă un mare prieten rosteşte un cuvânt jignitor la adresa mamei mele se poate aştepta să primească un pumn. (…) Când CV Tudor a scris că mi-am lovit până la sânge copilul în vârstă de 2 ani pentru că mi-ar fi luat un hamburger din mână, am uitat de toate regulile deontologice ale jurnalismului pe care mă încăpăţânez să le reamintesc şi l-am prevenit public, la televizor, pe individ să se ferească să ajungă cu mine într-un loc îngust şi fără bodigarzi. Nu era o figură de stil. Ori îi rupeam eu capul, ori mi-l rupea el mie, nu mai ştiam altă deontologie".