Darkster, cel mai "supărat" Duster

Darkster, cel mai "supărat" Duster

Tunerul Elia a pregătit două versiuni speciale ale SUV-ului Dacia Duster: Darkster şi Color Concept. Prima este o reinterpretare a programului lansat, anul trecut, la Salonul auto de la Frankfurt, în timp ce a doua vine ca o premieră absolută.

Tunerul Elia, un apropiat al mărcilor Renault şi Dacia, a pregătit două versiuni speciale ale SUV-ului Dacia Duster, vesteşte "carscoop.com": Darkster şi Color Concept. Prima este o reinterpretare a programului lansat la precedenta ediţie a Salonului auto de la Frankfurt, în timp ce a doua vine ca o premieră absolută.

Duster Colour Concept epatează cu o caroserie colantată într-o nuanţă mată de portocaliu. Plafonul şi bosajele aripilor, oglinzile laterale şi bull bar-ul sunt negre şi foarte lucioase.  Deşi nu se vede prea bine, portocaliul este prezent şi la interior, acolo unde domină, totuşi, negrul. Specialiştii Elia au optimizat suspensia, evacuarea şi motorul (care ar oferi acum cu 16 cai-putere în plus. Nu se precizează însă despre ce motor e vorba!

Darkster, pe de altă parte, este cel mai "supărat" Duster. Colantul de culoare neagră este tot mat. Bull bar-ul şi pragurile sunt cromate de această dată. Jantele - tot negre - au 20 de inchi, farurile şi stopurile beneficiază de tehnolgie LED, iar, cireaşa de pe tort, este evacuarea sport cvadruplă!

Ne puteți urmări și pe Google News