Evenimentul Zilei > Actualitate > DANSEZ PENTRU TINE. Pavel Stratan nu are voie să mai danseze
DANSEZ PENTRU TINE. Pavel Stratan nu are voie să mai danseze

DANSEZ PENTRU TINE. Pavel Stratan nu are voie să mai danseze

Trei vedete au ajuns la operaţie după participarea la "Dansez pentru tine". Dansul în ploaie este cea mai periculoasă probă

Pavel Stratan va fi înlocuit de Marian Drăgulescu la „Dansez pentru tine”. Medicul i-a interzis cântăreţului ce a suferit o ruptură musculară să mai danseze. Cum gimnastul părăsise show-ul în ediţia trecută, pe 9 noiembrie va putea fi alături de Andreea Preda.
„Mă simt fericit că am trecut de primul duel, dar asta nu mă face să uit nicio clipă ca mi-am pus toată speranţa timp de o săptămână că o să-i întind mâna Andreei şi o să o scot din groapa în care a căzut. Din nefericire, am ajuns cu mâna până la ea, am agăţat-o, dar în ultima clipă mi-a alunecat. Norocul ei au fost telespectatorii, care au pus mână de la mână şi au făcut ce nu mi-a reuşit mie. Şi pentru asta vreau să le mulţumesc în mod special. Dacă mă fac bine într-o săptămână, iar Marian va trece cu brio peste duel, voi prelua eu ştafeta”, a spus Pavel Stratan pentru EVZ.

  • DANSEZ PENTRU TINE: Accidentări dramatice, vedete schimbate în ultima clipă şi cele mai mici note din istoria concursului

Stratan este cea de-a doua vedetă care părăseşte accidentat competiţia de la ProTV. Actriţa Monica Davidescu şi-a rupt vineri meniscul şi va trebui operată. Ea a fost înlocuită cu o fostă concurentă a show-ului, Oana.
„Accidentări au fost dintotdeauna, pentru că standardele competiţiei sunt foarte ridicate. Dansurile echipelor, atât de apreciate de telespectatori, care ne urmăresc vineri de vineri de 13 sezoane, sunt rodul zecilor de ore de repetiţii din sălile de la Buftea. Şi Lili Sandu a fost înlocuită la a doua ediţie de Laura Cosoi, iar apoi Giulia Anghelescu a continuat competiţia. Liviu Vârciu a sărit în ajutorul lui Costin Sforaru, grav accidentat şi el”, a povestit Mona Segall, producătorul general al emisiunii.

  • Cornel Patrichi, dezvăluiri din viaţă şi despre colegii de la „Dansez pentru tine”

Catrinel Sandu şi Giulia Anghelescu au ajuns şi ele la operaţie după participarea la „Dansez pentru tine”.
CITIŢI ŞI:

  • Pro TV – lider pe umor, Antena – pe scandal
  • DANSEZ PENTRU TINE. Notele lui CORNEL PATRICHI pentru concurenţi, din afara juriului
  • DANSEZ PENTRU TINE. Ştefan Bănică jr. ar putea să PĂRĂSEASCĂ show-ul de la PRO TV
  • DANSEZ PENTRU TINE. În ciuda avertismentelor, dansează chiar şi în LUNA A 8-A de sarcină