Evenimentul Zilei > Monden > Daniela Crudu și milionarul ce și-a măsurat Rolls-ul cu ruleta. Legătura cu pariurile
Daniela Crudu și milionarul ce și-a măsurat Rolls-ul cu ruleta. Legătura cu pariurile

Daniela Crudu și milionarul ce și-a măsurat Rolls-ul cu ruleta. Legătura cu pariurile

Daniela Crudu a avut o relație cu milionarul Ioan Neculaie, despre care a spus că l-a iubit.

Legăturile Danielei Crudu cu lumea fotbalului au fost și mai puțin oficiale. După ce s-a consumat relația cu atacantul Mihai Costea, fosta asitentă TV a fost prinsă într-un scandal legat de un dosar ce viza „prostituate de lux”.

Ea a fost chemată la audieri, în 2015, iar în presă au fost lansate stenograme care o vizau direct. Ion Neculaie, om de afaceri, patron al echipei FC Brașov la acea vreme, întreba o interlocutoare, Despina Lavinia, într-o discuție telefonică: „Cine mi-a adus-o pe Cruduța prima oară?”

A spus că l-a iubit pe Neculaie

Neculaie avea o relație cu Daniela Crudu, iar diva a declarat la acea vreme că totul se rezuma la o legătură bazată pe sentimente. Ea a recunoscut că era prietenă cu câteva fete din dosarul ce viza prostituția de lux.

Neculaie nu precupețea niciun efort și îi trimitea propriul elicopter asistentei TV. La un moment dat, fata s-a pozat chiar după ce aparatul de zbor aterizase. Ea a pus poza pe Facebook, dar nu și-a dat seama că în cadru apărea și gardul de la vila lui Neculaie. Milionar care a rămas în folclorul fotbalului românesc pentru că și-a măsurat mașina cu rulota.

Brașoveanul își cumpărare un Rolls-Royce, și pentru că avea dubii asupra lungimii bolidului, l-a sunat pe Ioan Becali, un alt deținător al acelui autoturism de lux. „Băi, Giovanni, trimite-mi și mie Rolls-ul, să văd ce lungime are, am impresia că al meu e mai scurt”. Fostul impresar a trimis un om de încredere până la Brașov, pentru ca Neculaie să verifice dimensiunile celor două Rolls-uri, care în cele din urmă corespundeau.

În dosarul prostituatelor de lux a apărut și numele Mădălinei Pamfile, fosta iubită a stelistului Gabi Matei, prietenă a Danielei Crudu.

În prezent, Crudu este imaginea unei case de pariuri nou intrate pe piața din România. Surse din lumea bookmakerilor ne-a dezvăluit că diva riscă să piardă contractul, din cauza scandalului în care a fost implicată împreună cu actualul ei iubit și care îi afectează imaginea publică.