Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Funeriu, ATAC la PNL: „În partidul ăsta competența e precum MARMELADA, cu cât ai mai puțină, cu atât o întinzi mai subțire”
Daniel Funeriu, ATAC la PNL: „În partidul ăsta competența e precum MARMELADA, cu cât ai mai puțină, cu atât o întinzi mai subțire”

Daniel Funeriu, ATAC la PNL: „În partidul ăsta competența e precum MARMELADA, cu cât ai mai puțină, cu atât o întinzi mai subțire”

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel P. Funeriu, a comentat despre comportamentul PNL-ului demascând „minciuna” despre procedura pentru locurile eligibile la europarlamentare. În opinia sa, era mai onest dacă liberalii recunoşteau că este o lista întocmită pe criterii politice şi că nu există nicio competiţie: „Dar nu: zero curaj, zero asumare, zero substanță”.

Comentariul fostului ministru al Educaţiei: "PNL sau cum să mințim frumos: am citit ştirea cu procedura pentru locurile eligibile la europarlamentare. E o abjectă bătaie de joc la adresa inteligenței românilor: se mimează competiția pentru a avea în final o listă făcută după bunul plac al liderilor locali. Ar fi fost mai cinstit să îşi asume că e o listă întocmită pe criterii politice, nu era nimic rău în asta. Dacă voiau competiție era simplu: cu cât eşti mai ínjurat de A3, cu atât eşti mai în față. Dar nu: zero curaj, zero asumare, zero substanță: după nesancționarea şefei TNL după prostia cu decrețeii, e a doua oară când iau oamenii de proşti. În partidul ăsta competența e precum marmelada: cu cât ai mai puțină, cu atât o întinzi mai subțire", a scris Daniel P. Funeriu pe contul personal de socializare.