UPDATE 22:10 – Eugen Teodorovici a fost cu greu convins de jurnaliști să ofere câteva declarații. Întrebat despre numirile politice din fruntea autorităților, respectiv instituțiilor responsabile, în contextul crimelor din Caracal, ministrul de finanțe a declarat că numirile aparțin PNL. „Comisia de Apărare este cea care emite un raport în care să fie identificate soluțiile exacte”, a adăugat Teodorovici.

UPDATE 22:00 – Deși a promis că va sta de vorbă cu jurnaliștii la finalul CEx-ului, premierul a plecat de la sediul PSD din Băneasa fără scoată nici măcar un cuvânt.

UPDATE 21:30 – Dorel Căprar, deputat PSD și președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților a oferit mai multe declarații despre convorbirea dintre Alexandra și polițistul care a preluat apelul de la 112. Deși a încercat să spună că va oferi detalii după ședința CSAT, a recunoscut că atitudinea agentului nu a fost potrivită.

UPDATE 21:10 – La finalul CEx, Gabriela Firea a intrat în dialog cu un militant al drepturilor copiilor din orfelinate. Primarul Capitalei i-a notat numărul de telefon și i-a promis cetățeanului că îl va contacta mâine dimineață.

Trei protestatari i-au așteptat pe pesediști, înainte de începerea CEx-ului, convocat de urgență de Viorica Dăncilă luni, în sediul din Băneasa, strada Ion Ionescu de la Brad.

„Voi le-ați ucis!!!”, este mesajul afișat de protestatari în fața sediului PSD.

Liderul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu

Congresul Extraordinar al PSD a fost convocat de urgență după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că intenționează să facă un referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru infracțiunile de omor, pedofilie și viol, în contextul masacrului din Caracal.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici

Congresul de validare a Vioricăi Dăncilă pentru prezidențiale va avea loc pe 24 august, potrivit surselor Realitatea.

Te-ar putea interesa și: