Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, întâmpinată de protestatari la sediul PSD. Mesajul dur transmis premierului
Dăncilă, întâmpinată de protestatari la sediul PSD. Mesajul dur transmis premierului

Dăncilă, întâmpinată de protestatari la sediul PSD. Mesajul dur transmis premierului

În fața sediului PSD din Băneasa, social-democrații au fost întâmpinați de protestari. 

UPDATE 22:10 – Eugen Teodorovici a fost cu greu convins de jurnaliști să ofere câteva declarații. Întrebat despre numirile politice din fruntea autorităților, respectiv instituțiilor responsabile, în contextul crimelor din Caracal, ministrul de finanțe a declarat că numirile aparțin PNL. „Comisia de Apărare este cea care emite un raport în care să fie identificate soluțiile exacte”, a adăugat Teodorovici.

UPDATE 22:00 – Deși a promis că va sta de vorbă cu jurnaliștii la finalul CEx-ului, premierul a plecat de la sediul PSD din Băneasa fără scoată nici măcar un cuvânt.

UPDATE 21:30 – Dorel Căprar, deputat PSD și președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților a oferit mai multe declarații despre convorbirea dintre Alexandra și polițistul care a preluat apelul de la 112. Deși a încercat să spună că va oferi detalii după ședința CSAT, a recunoscut că atitudinea agentului nu a fost potrivită.

UPDATE 21:10 – La finalul CEx, Gabriela Firea a intrat în dialog cu un militant al drepturilor copiilor din orfelinate. Primarul Capitalei i-a notat numărul de telefon și i-a promis cetățeanului că îl va contacta mâine dimineață.

Trei protestatari i-au așteptat pe pesediști, înainte de începerea CEx-ului, convocat de urgență de Viorica Dăncilă luni, în sediul din Băneasa, strada Ion Ionescu de la Brad.

„Voi le-ați ucis!!!”, este mesajul afișat de protestatari în fața sediului PSD.

Liderul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu

Congresul Extraordinar al PSD a fost convocat de urgență după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că intenționează să facă un referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru infracțiunile de omor, pedofilie și viol, în contextul masacrului din Caracal.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici

Congresul de validare a Vioricăi Dăncilă pentru prezidențiale va avea loc pe 24 august, potrivit surselor Realitatea.