Dana Budeanu: Nicușor Dan este un prizonier de serviciu, un avatar al unor interese meschine

Dana Budeanu: Nicușor Dan este un prizonier de serviciu, un avatar al unor interese meschine Dana Budeanu o critică dur pe jurnalista Ioana Ene Dogioiu. Sursa Foto: Captură video

Dana Budeanu a pus pe hârtie toate problemele majore ale Bucureștiului, acuzând că interesele financiare domnesc în oraș și care cel mai probabil vor duce un faliment imobiliar modern.

Potrivit acesteia, Nicușor Dan este doar o victimă în toată schema, „un prizonier de serviciu al cărui unic scop este să fie singur și izolat de problemele zilnice ale Capitalei”.

Dana Budeanu punctează neregulile din București

„Nu vrem să recunoaștem, dar tot ceea ce se întâmplă este despre noi. Zero București este o realitate pe care orice om o poate vizualiza în fiecare clipă. Acest oraș plin de potențial a fost transformat într-o epavă perfect modelată după sufletele unor hashtagi ipocriți.

Nicușor Dan este doar o victimă, un simplu avatar al unor interese meschine care se preling prin spatele sau departe de ochii lumii. De la săgeți minore cu interese financiare majore, care vor garanta cel mai mare faliment imobiliar modern al României, până la ghiozdănari hoto-corporatiști care își bat joc de spitalele administrate de PMB.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o galerie în care atârnă Drulă bulă, Tolomac, Vladuț magicianul și alți neterminați”, scrie Dana Budeanu.

Potrivit creatoarei de modă, perspectiva urbanistică asupra București arată că orașul a fost complet blocat sub o perdea de fum, care pare să ne protejeze de influența mafiei imobiliare.

Nicușor Dan

Nicușor Dan. Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Cu toate acestea, realitatea este departe de această imagine, fiind vorba despre o imensă minciună menită să manipuleze opinia publică.

De fapt, punctează Dana Budeanu, toți marii investitori au fost controlați strâns, într-un scenariu care aduce aminte de practicile discutabile din lumea financiară de pe Wall Street.

Acest tablou „penibil și sinistru” este cu atât mai surprinzător pentru o capitală europeană în plin secol al XXI-lea, care ar trebui să se axeze pe construirea de spitale, cămine studențești sau alte investiții imobiliare în locurile unor fabrici transformate în relicve ale erei comuniste.

Situația din sănătate, la pământ

Dana Budeanu mai precizează că din perspectiva domeniului Sănătății, spitalele au fost predate influenței găștii lui Voiculescu, acesta fiind un mod de a-și asigura majoritatea în Consiliul local.

Concluzia este clară pentru toți, spune ea: doar cei care au fost naivi puteau avea așteptări de la un politician care nu a ezitat să calce cu nonșalanță pe inimile celor afectați de tragedia de la Colectiv.

De asemenea, creatoarea de modă menționează că este puțin probabil ca Nicușor Dan să fi avut vreodată o imagine reală a situației din spitalele subordonate ASSMB, care sunt conduse de oamenii lui Voiculescu, din teamă și rușine, atât față de DNA, cât și față de populație.

Primaria Capitalei

Primăria Capitalei. Sursa foto: Arhiva EVZ

Cultura și Străzile au fost predate găștii PNL care l-a adus cu surle și trâmbițe. Cât a fost Orban jupân lucrurile au fost mai simple pentru crearea majorității, dar chiar și după, nimeni nu s-a sinchisit să îl deranjeze cu vreo întrebare pe primarul prizonier. Știau cu toții că întreabă degeaba și Bucureștiul trebuie distrus.

Ca în cazul oricărui dezastru mai este loc de distrugere, de aceea consider că mai sunt necesari patru ani.

Avatarul Nicușor Dan trebuie ales pentru că săgețile unu imobiliare să facă Caritas-ul mai mare și găștile hashtag din spitale să fure mai cu simțul răspunderii. Trebuie să stăm în frig, mizerie și fum pentru a plăti ipocrizia și micimea sufletelor noastre”, a scris Dana Budeanu într-un articol pentru Știri pe Surse.