Evenimentul Zilei > Politica > Dan Suciu: Dacă verdictul în cazul Tobă va fi de plagiat, nu poate fi decât o singură soluție
Dan Suciu: Dacă verdictul în cazul Tobă va fi de plagiat, nu poate fi decât o singură soluție

Dan Suciu: Dacă verdictul în cazul Tobă va fi de plagiat, nu poate fi decât o singură soluție

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat astăzi că, dacă în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, va exista un verdict de plagiat, "nu poate fi decât o singură soluţie".

Întrebat dacă s-a discutat în Guvern pe marginea informaţiilor apărute în presă referitoare la un eventual plagiat al lui Petre Tobă şi care este poziţia premierului Cioloş pe acest subiect, Suciu a spus că nu s-a discutat acest subiect. "Vă reamintesc că obiectivul de integritate este fundamental şi un obiectiv la care premierul şi Guvernul ţin foarte mult. Dacă verdictul de plagiat va fi un verdict de plagiat, nu poate fi decât o singură soluţie. Vom vedea verdictul şi vom avea şi soluţia", a adăugat Suciu, potrivit Agerpres. 

Potrivit unei anchete Press One preluată de presa centrală, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, este suspectat că ar fi plagiat peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei sale de doctorat.