Dan Diaconu, despre LEGĂTURILE CIA, Coldea şi DNA

Dan Diaconu, despre LEGĂTURILE  CIA, Coldea şi DNA

Celebrul economist Dan Diaconu, într-o nouă postare pe contul personal de socializare, face un comentariu interesant pe tema legăturilor între Coldea, CIA, DNA, şi ce se ascunde în spatele acelor decoraţii, întrebând: Vă mai amintiţi scandalul biroului ataşatului CIA de la DNA?

"Maior şi Koldea au fost medaliaţi de către CIA, iar această ştire n-a stârnit mari reacţii. Hai să o recitim în termenii necesari, îndeamnă economistul Diaconu. Aşadar fostul număr unu şi fostul număr doi ai principalului serviciu secret autohton sunt premiaţi şi apreciaţi de către mahării din CIA, unul dintre numeroasele servicii secrete americane. În mod normal, un serviciu secret este un soi de coloană vertebrală a unei ţări...

(...) . Să pornim de la denumirile celor două distincţii. Maior a primit medalia Earl Warren, în timp ce distincţia lui Coldea se numeşte Alben W. Barkley. Ce se-ascunde însă în spatele acestor titluri?

Earl Warren a fost judecător şef al Curţii Supreme a SUA între 1953-1969. Este unul dintre oamenii cheie care au statutat Curtea Supremă ca principal pol de putere al SUA. De asemenea, individul a fost şeful comisiei care s-a ocupat cu investigarea asasinării lui Kennedy, cea care va rămâne cunoscută în istorie cu denumirea şefului său... Warren, ca şef de comisie politică de investigaţie, nu a făcut altceva decât să acopere urmele care duceau limpede către şefii săi secreţi din CIA. Iar faptul că la nivel oficial asasinarea lui Kennedy nu este încă total documentată(mare parte din arhiva CIA de atunci este în continuare secretizată!) spune mai mult decât trebuie (...), scrie Dan Diaconu.

Ne puteți urmări și pe Google News

(...).(Vă mai amintiţi scandalul biroului ataşatului CIA de la DNA?) De asemenea, un alt semnal care este tras este acela că Justiţia trebuie să funcţioneze ca până acum, adică sub totală coordonare americană, orice modificare a legislaţiei care ar avea ca efect democratizarea instituţiilor componente fiind considerată inoportună.

"Despre Coldea, economistul scrie: "Celălalt caz, al lui Coldea, este şi mai spectaculos din punctul meu de vedere. Alben W. Barkley a fost cel de-al 35-lea vicepreședinte al SUA, un individ dubios, a cărui carieră a fost marcată de evenimente ciudate. În primul rând, omul a fost unul dintre artizanii prohibiţiei. Apoi putem menţiona că a fost primul politician american care a implicat în propria campanie angajaţi ai statului, deschizând astfel calea golăniilor de azi când, în plină campanie electorală, se fac dosare penale şi se dau comunicate de presă aberante din partea unor instituţii care n-au de-a face cu lupta politică. Tot el se află în spatele aşa-numitului „Revenue Act of 1943”, document care creştea aberant taxele federale asupra băuturii, bijuteriilor şi a telefoniei, iar aşa-numitului „excess profits tax” se mărea de la 90% la 95%. Cu alte cuvinte, un tiriplici infiltrat de CIA în politică, al cărui scop a fost sporirea terorii asupra populaţiei prin măsuri aberante(prohibiţia) şi prin creşteri excesive de taxe pentru finanţarea cheltuielilor militare".

Ca o concluzie: "Ce-a făcut aşadar Coldea pentru a merita această medalie? Vă mai amintiţi reducerile drastice de salarii? Vă mai amintiţi modificările aberante ale Codului Muncii? Vă mai amintiţi comunicatele halucinante date de către Curtea Constituţională, CSM, DNA, etc. în timpul Referendumului pentru demiterea lui Băsescu? Vă mai aducei aminte de tehnica dosarelor penale deschise de DNA în timpul campaniilor electorale? Vă mai aduceţi aminte de achiziţia scandaloasă a fierului vechi F16 care a deschie apetitul altor cheltuieli aberant de scumpe pentru înarmare? Ei bine, prin prisma acestor informaţii puteţi înţelege singuri cam cine a fost în spatele acestor acţiuni", a comentat pe Facebook, Dan Diacoonu.