Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Marilena Georgescu, a primit, ca să accepte divorțul, suma de 7 milioane de euro de la patronul Hexi Pharma, potrivit România TV.

Același post de televiziune a informat că angajații firmei au susținut că Dan Condrea i-a mai dat fostei soții încă 10% din acțiunile Hexi Pharma, pentru ca Laura Georgescu să accepte divorțul și să renunțe la orice pretenții legate de un eventual partaj. După ce Condrea a divorțat în 2009 și a obținut custodia fetiței, fosta lui soție a fost obligată de instanță să plătească în fiecare lună o pensie alimentară în valoare de 3.000 de euro.

Divorț cu scandal

Dan Condrea și Laura Georgescu s-au cunoscut în 1994 la Facultatea de Medicină, acolo unde erau colegi. Cei doi s-au despărțit în 2009 în urma unui scandal, fosta soție plângându-se ulterior că Dan Condrea o bătea.

Laura Georgescu a vorbit la divorț despre o viață grea pe care ar fi avut-o cu soțul ei, marcată de conflicte cu vorbe grele și violențe, uneori duse la extrem.

Medic de profesie, fosta soție a lui Condrea era directoare la Hexi Pharma în momentul divorțului și încă un timp după aceea.

În urma procesului, ea avea voie să-și vadă fiica două weekend-uri pe lună și în vacanțe, într-un program foarte strict stabilit și doar sub stricta supraveghere a bunicii materne. Judecătorii au stabilit chiar ca fetița să nu poată fi dată sau luată de la mamă, decât în prezența bunicii.

O custodie cu parafa medicului

Surse medicale au relatat EVZ că fosta soție a lui Dan Condrea are o suferință psihică, fiind internată de câteva ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. De altfel, acest lucru a fost menționat chiar de ea serile trecute la Antena 3, chiar dacă a afirmat internările ei ar fi fost abuzive.

Din acest motiv, custodia fetiței a fost câștigată de fostul patron al Hexi Pharma. iar instanța a decis ca regimul de supraveghere al fetiței atunci când era adusă la mamă să fie unul special.