Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste TRISTĂ pentru maneliști. Un nume CELEBRU a ajuns pe mâna medicilor. E suspect de CANCER
Veste TRISTĂ pentru maneliști. Un nume CELEBRU a ajuns pe mâna medicilor. E suspect de CANCER

Veste TRISTĂ pentru maneliști. Un nume CELEBRU a ajuns pe mâna medicilor. E suspect de CANCER

Un mare manelist și cântăreț de muzică de petrecere trece prin momente grele din punct de vedere al stării de sănătate. Este vorba despre solistul formației Generic, Dan Ciotoi. Artistul a ajuns din nou pe mâna medicilor, pentru o altă intervenție chirurgicală.

Recent, solistul trupei Generic a vorbit deschis despre starea sa de sănătate și despre operațiile pe care le-a suferit. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Dan Ciotoi a explicat ce se întâmplă din punct de vedere medical, cu boala pe care o are.

„Nu m-am operat la aceeaşi tumoră. M-am operat pe cealaltă parte, era o tumoră bilaterala, era mai mică. Dar după ce a fost extrasa prima, a crescut mai repede cea din partea dreaptă. Eu m-am operat la partea stângă prima dată. Şi era şi în partea dreaptă dar era mică”, a declarat Dan Ciotoi, la Antena Stars. 

„Sunt foarte bine, merg în fiecare zi la control, totul decurge normal. Pe această perioadă de două săptămâni trebuie să am un regim alimentar care să nu favorizeze saliva. Acum sunt în afara oricărui pericol”, a mai spus acesta. 
Recent, artistului i s-a descoperit o nouă formațiune canceroasă, riscurile operației de extirpare a sa fiind foarte mari.