Mai exact, Dan Bittman a fost surprins la masă în compania unei frumoase vedete din România. În timp ce viscolul domnea afară, cei doi aveau o conversație foarte plăcută și își aruncau zâmbete în timpul mesei, potrivit Spy News.

 

Chiar și văzând ce vreme haină este afară, cântărețul a făcut un gest foarte suspect, la un moment dat. Fără să se uite înapoi, și atent să nu poată fi recunoscut, Bittman a fugit spre mașină și a plecat în cea mai mare grabă.

Partenera de conversație a solistului, Andreea Ilie, o mezzosoprană originară din Timișoara, a mai stat câteva minute în restaurant, după care a plecat pe jos, încercând pe cât posibil să evite contactul cu paparazzii. Frumoasa brunetă a evitat să răspundă la întrebările celor de la Spy News, preferând să vorbească în continuu la telefon.

Andreea Ilie a încercat să se facă nevăzută, intrând într-un magazin pentru a cumpăra câte ceva, iar, ulterior, a luat un taxi de pe stradă, deși nu avea bani în numerar asupra ei. Astfel, cântăreața s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul unei cunoștințe comune de-ale ei și de-ale lui Dan Bittman, Ana Odagiu. Femeia s-a întâlnit cu Andreea Ilie și i-a dat banii necesari pentru a-l plăti pe șofer.

Timișoreanca de 33 de ani s-a remarcat în Vest ca manechin, dar are și o vocație extraordinară pentru operă, fiind o talentată mezzosoprană la Filarmonica Banatului. Andreea Ilie a colaborat cu Dan Bittman în numeroase proiecte.

Sursa FOTO: Facebook