Evenimentul Zilei > EVZ Play > Dan Barna, un păcălici fără copii, dar preocupat de copiii altora. VIDEO
VIDEO

Dan Barna, un păcălici fără copii, dar preocupat de copiii altora. VIDEO

Useristul Dan Barna a prins a fi apăsat de cum își cresc românii copiii. El nu are copii, dar știe ce trebuie făcut.

Mai mult, cine nu zice ca el, este captiv în Evul Mediu: „Obligăm în continuare generații de tineri și tinere să facă lecția de educație sexuală în spatele școlii sau în toaletă. Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților.

Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră. Este o lege medievală și este regretabil că am văzut – de la PSD nu ne mirăm, dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă”.

 ”Păcăliciul Zilei”- realizator Mirel Curea – Ieșirile în decor, așa cum se numesc în mod delicat prostiile de tot felul, pot avea consecințe caraghioase, dar și tragice. De aceea, cele câteva minute dedicate acestora vă vor amuza, vă vor amărî sau vă vor pune pe gânduri. Pe toate acestea le veţi savura în materialele video din rubrica „Păcăliciul zilei”!

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!