Evenimentul ZileiPoliticaDan Barna are coronavirus. Șeful USR mută campania electorală în online

Dan Barna are coronavirus. Șeful USR mută campania electorală în online

Dan Barna are coronavirus. Șeful USR mută campania electorală în online
Dan Barna a descoperit că este infectat cu noul coronavirus după ce s-a testat preventiv înainte să participe la un eveniment programat peste câteva zile.

Liderul USR, Dan Barna, a fost testat pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, iar rezultatul testului a ieșit pozitiv. El a făcut acest anunț într-o postare pe Facebook, în care a precizat că a făcut testul preventive, deoarece intenționa să participe la un eveniment public, în zilele următoare.

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare”, a scris Dan Barna în postarea pe care a publicat-o pe contul său de Facebook.

Liderul USR a precizat că în perioada următoare va fi prezent online și își va desfășura activitatea atât de mult cât va putea și cât va fi nevoie de el.

„Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a mai scris Dan Barna pe Facebook.

Anunțul făcut de liderul USR, Dan Barna, vine în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie. Din cauza infecției, el va trebui să-și anuleze toate acțiunile electorale programate pentru zilele următoare, până la finalul campaniei electorale și, cel mai probabil, va trebui să voteze cu urna mobilă.

De-a lungul vremii, mai mulți oameni politici, din toate partidele, au fost infectați cu SARS-CoV-2 ori au fost suspecți, motiv pentru care au fost nevoiți să-și petreacă o perioadă ce timp la domiciliu.

Marcel Ciolacu (PSD), Ludovic Orban (PNL), Victor Ponta (Pro România), miniștrii Lucian Bode, Virgil Popescu, Violeta Alexandru, primarul general Nicușor Dan, au fost suspecți ori au ieșit pozitiv la testele pentru depistarea infecției cu noul coronavirus.


Accesează: